Aleksandar Vulin o pisanju Danasa: Policija vašu mržnju prema Vučiću shvata ozbiljno

Ostavite komentar


  1. Jadna Srbija tko je vodi
    Vučić , Brnabić , Vulin, Mali i ostali rušitelji Srbije!

  2. Do zla Boga pristrasna i poprilicno neuroticna izjava ministra Vulina (nije da nismo navikli!?).

  3. Zar nije logičnije da se policija (i sudstvo) pozabavi Vučićevim skrivanjem adrese?!

  4. Aman covece,ko koga mrzi?! Da li smo mi nazivali predsednika jadnikom ,bednikom ,nesrecnikom…kao sto je on nas nazivao?!

  5. Vuline, a sta je vrhovni toliko skrivio te se plasi svakogs i svih? Ako je tebi verovati njega cuva vojska, policija, sve tajne sluzbe, kobre anakonde, beli i crni vukovi! Zar ni to nije dovoljno?

  6. Sta su u stanju da spinuju i „izvrnu“ i lakoca sa kojom lazima napaju je bez primera .
    Kako se ne smuče gazdi ??

  7. Da vam kažem nešto, kad ovi odu sa vlasti počećemo ponovo da živimo, vazduh će biti čistiji, biće sve lepše i normalnije! Verujte mi!

  8. ВОООЛИНЕ,људска срамото па зар Вучић има право да мрзи преко 4 000 000 грађана Србије,који га не гласају а они као треба да га воле.Ни ти га не волиш,него му се увлачиш да би остао на слободи,коју не заслужујеш.

  9. Svakako da treba da shvati ozbiljno Aleksandar Vučić je predsednik države Srbije hteli vi to ili ne građani su ti koji su ga briali.

  10. Volin bolje da se pozabavi svojom mrznjom jer ako to neko shvati ozbiljno bice belaja.

  11. Ostalo je nejasno, izgleda, Vulinu da li na pomenutoj adresi stanuje Vučić ili neko od njegove dece. Ako ne onda se troši brdo papira i medijskog prostora nikočega.
    Dakle, da li Vučić ili neko od njegove dece stanuje na spornoj adresi?

  12. Potpuno su u pravu. Da je SNS dao adresu nekog iz opozicije pricali biste drugacije

  13. U svim normalnim drzavama predsednici zive na adresi poznatoj svim gradjanima tih zemalja. I to ne u svom stanu, nego u drzavnom, u kome su stanovali svi njegovi prethodnici. A kod nas bivsi predsednik zivi u vili u kojoj treba da bude predsednik. A predsednik se siromah potuca, tako da mu se i ne zna adresa.

  14. Prvo i prvo DANAS nije tabloid već najozbiljnije dnevne novine u Srbiji. Kritika nosilaca vlasti je normalna stvar u demokratijama. To što je Srbija autokratija i despotija jednog čoveka što se mora uvek i svakodnevno kritikovati je najpotrebnije. To nije mržnja već ono što je preko potrebno da bi se ova vlast promenila što pre za dobrobit svih nas pa i samog Vučića. Julovac Vulin to zaista ne može ni da razume.

  15. A sto se aktuelni Ministar policije ne pozabavi nezakonitim stanovanjem bivšeg predsednika Srbije Tome Nikolica i njegove zene u vili namenjenoj trenutnom Predsedniku Srbije?To nezakonito stanovanje košta građane Srbije 5000€!!!Mars u sopstveni stan RadikalskoSNS-ovsko strašilo!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.