Aleksić: Izbori u Negotinu pokazali da je moguća pobeda jedinstvene opozicije

Ostavite komentar


  1. Stranka Vuka Jeremića plus PSG plus lista Dragana Đilasa su udružene u Beogradu 2018.dobile manje od 20 posto glasova.Odakle nekome ideja da mogu da 2022.osvoje vlast?

  2. Izbori u Negotinu su pokazali sta ce da se desi u aprilu ako opozicija ne pocne ozbiljno i pametno da radi. Nazalost nista ne rade, par saopstenja , kukanja na vlast i razlicito misljanje od svih ostalih u opoziciji, nece im doneti bolji rezultat u Aprilu. Svi zajedno dobice oko 30% glasova. Za pocetak treba organizovati stampanje lista „Opozicija 2022“ u kome ce sve vece opozicione stranke imati sansu da izloze svoj program. U losim medijskim uslovima to bi bio pocetak izbora pre izbora, sto je ocigledno opoziciji neophodno kao lek za prezivljavanje. Ideja je da svi oni koji ce glasati za bilo koga od opozicije kupe taj list, pokazuju komsijama. Tako ce opozicione stranke saznati sa cim mogu da raspolazu. Ako im niko ne kupi te mesecne ili dvonedeljne novine, nema nista ni od izbora. IZBORI PRE IZBORA gospodo iz opozicije, inace bice kasno

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.