Aleksić: Ni naredni izbori neće biti prihvatljivi uz politički ambijent kakav je danas

Ostavite komentar


  1. Samo polako, za par godina i mi cemo ovako kao belorusi. Drugi metod skidanja ove diktature je nemoguc.

    1. Ajde, opiši nam šta je to diktatura, ‘leba ti. Do sledećih izbora Aleksića se niko neće ni sećati, i ne zaboravi… „Belorusija“ ti kod nas neće proći sigurno, jer mi smo jednu platili 5. oktobra, a drugu… Pa, nismo mi Belorusi, neće narod ds vas pusti da vršljate baš tako, u to budi siguran. Ne bira Brisel, nego narod.

      1. pa Brisel je doveo ovog diktatora na vlast, čestitali im pobedu u 17h u sred izbornog dana. A što se tiče diktature čitaj malo izveštaje organizacija za ljudska prava ili EU izveštaj o napretku zemlje pa ćeš videti da su između nas i Belorusije nijanse.

    1. To je lopov iz Trstenika, koji bi da Tanja Fajon bude generalni direktor RTS-a, i da izbori budu u Briselu, a ne u Srbiji, da Brisel bira koga bi voleo da vidi na vlast, a ne gradjani Srbije. Dakle, budaletina iz Trstenika, koja nije znala da vodi Trstenik, a ne državu, ali je zato znao da krade.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.