Aleksić (NS) traži da Dačić što pre zakaže pregovore vlasti i opozicije u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Pregovarati sve dok kilavi opozicionari ne dobiju funkcije. Nažalost preko izbora, takvi kakvi su impotentni, samoživi i bez ideja, neće ih skoro dobiti.

  2. Možda bi prvo trebao početi dijalog unutar opozicije.Ko koči taj dijalog?
    Opoziciji je verovatno bolje da obrazlaže svoj program tj rešenje najznačajnijeg pitanja KORUPCIJA I KRIMINAL.O tome se slabo priča.

  3. Za tebe Aleksiću, koliko sutra biće zakazano. Ti si važna politička ličnost, sa 0,01% kao pojedinac, a tvoja stranka čak 0,4%. Toliko mogu i ja da sakupim i to iz zezanja, da kažem ljudima da ću da ih pokradem, zatvorim sve medije, sve neistomišljenike da pozatavaram… Ono jest, i Djidolaros je to obećao, ali njega shvataju ozbiljno, pa zato ima 0,6%, ali ja bih garantovano preskočio cenzus. Šojić je za vas političar na nivou Aleksiću.

  4. Zašto neko ne nauči ovog čoveka da vlast i opozicija vode raspravu u parlamentu a ne u kafani. Otkud mu pravo da se smatra opozicijom ako svoj legitimitet nije dokazao na izborima? Čime dokazuje da je nečiji relevantan predstavnik?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.