Aleksić: Poljoprivredi 250 puta manje nego privredi, neophodno više sredstava

Ostavite komentar


  1. Da nije bilo poljoprivrede i prehrambene industrije šta bi mi jeli za vreme pandemije?To se slabo ceni.

  2. Stranci ne drže motike zna se to dobro,treba da se opljačka budžet pa su smislili da ignorišu seljake

  3. Izgleda da su poljuprivrednici zadnja rupa na svirali,mogao bi simpatični pravnik novopečeni Ministar poljuprivrede da malko više kuka kod Predsednika Vučićan pa da se i poljuprivrednim proizvodjačima dodeli prava pomoć u ovoj situaciji seljaci inače godinama ispaštaju i zbog velikih cena nafte,hemije,skupih i loših radnika,nameštenih licitacija državnog zemljišta mraza ,i sada i zbog toga što nerade pijace kao i zbog smanjenih subvencija po hektaru neoad je bilo 12000 a sad samo 5200 bar im se Ministre izborite da dobiiu velike i povoljne kredite od 1-2 % godišnja kamata pa da mogu da rade dalje i šire proizvodnju a vi se samo kitite tudjim perjem a ne vidite muke kroz koje prolaze i ne vidite i ne priznate ogromnu štetu koju ste naneli voćarima uredbom 3/2018 pa skinite već jednom i uslov kapacitet 500 tona za izvoz jabuke i breekve u Rusku Federaciju na 200 tona kao što je i za šljivu trešnju višnju kakva je razlika nemojte nas praviti budalama ,jasno se vidi da to neke tajkunske firme plaćaju da tako bude i vrše lobiranje,a Ministar to prećutno odobrava dokle više.

  4. Sta ocekivati u poljuprivredi sa ministrom Nedimovicem covek nema veze sa poljoprivredom pravnik po struci jel to normalno kod toliko strucnjaka u oblasti poljoprivrede covek laze samo laze nema gram obraza.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.