Aleksić poželeo Vučiću srećan put iz Niša, Stanković ga pozvao na duel: Završna konvencija "Biramo Niš" 1Foto: Narodni pokret Srbije

Siguran sam da će 2. juna opozicija u Nišu da slavi pobedu i da će se promene koje tada krenu sa juga preliti na celu Srbiju, rekao je u Nišu na završnoj konvenciji koalicije ,,Biramo Niš” predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) i narodni poslanik Miroslav Aleksić.

,,Vi ste nosioci slobode koji će južnjačku energiju i temperament da prošire po celoj zemlji. Južni vetar treba celoj Srbiji, a odavde mora da dune ka Beogradu. U kampanji u Nišu obilazio sam sela i opštine i mogu da kažem da ste svuda sjajni i na Crvenom krstu, Paliluli, Medijani, Panteleju, ali i u Niškoj Banji. Svakog dana sam obilazio po tri, četiri grada i cela Srbija gleda u Niš i svi se klade na vašu pobedu”, kazao je on.

Aleksić je pozivao sve opozicione liste u Nišu da odmah u ponedeljak naprave koaliciju, da se odmah zakaže skupština i da se što pre formira nova vlast u Nišu i dodao da je prilika 2. juna velika odgovornost za sve, ali da se ne sme propustiti.

,,Moć je u vašim rukama, a sledeća prilika za promene biće tek za četiri godine. Želim da poručim svima koji su pali u apatiju i možda se i razočarali da ne dozvole da ih savlada malodušnost, jer vladajući režim baš na to računa. Ni 1996. godine nisu bili bolji uslovi pa ste pobedili, pobedite ih i sada”, poručio je Aleksić.

Aleksić poželeo Vučiću srećan put iz Niša, Stanković ga pozvao na duel: Završna konvencija "Biramo Niš" 2

Govoreći o sutrašnjem dolasku predsednika Vučića u Niš, koji je nosilac svih listi pa i one u Nišu, i koji će sa sobom dovesti „sajam autobusa“, Aleksić je kazao da Nišlije treba da mu požele srećan put, ali i dobrodošlicu u

Gradsku kuću „vrednim ljudima, svojim komšijama Nišlijama koji se godinama trude da od tog grada naprave bolje mesto za život“.

Potpredsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS), narodni poslanik i kandidat za gradonačelnika Niša ispred koalicije ,,Biramo Niš” Đorđe Stanković zahvalio se svima na podršci, a pre svega kandidatima za opštine koji su se zajedno borili i koji će građane predstavljati.

,,Pozivam na duel kandidata za gradonačelnika našeg grada i za sve funkcije u Srbiji koji sutra dolazi u Niš. Neka bira mesto i vreme i da vidimo ko više voli ovaj grad i ko više zna o Nišu. Nije slučajno što počinje oluja, jer mi smo ta oluja koja će 2. juna da ih oduva jednom zasvagda”, poručio je Stanković.

Aleksić poželeo Vučiću srećan put iz Niša, Stanković ga pozvao na duel: Završna konvencija "Biramo Niš" 3
Foto: Narodni pokret Srbije

Na završnoj konvenciji koalicije ,,Biramo Niš” okupljenima su se obratili i predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović, narodni poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević, kandidat Srbobran Branković iz Demokratske stranke, kao i članovi koalicije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari