Aleksić, Stefanović i Milivojević večeras u Kragujevcu „kod Krsta” na predstavljanju Srbija protiv nasilja 1Foto: Z. S. M.

 

Predstavnici liste Srbija protiv nasilja obratiće se večeras Kragujevčanima u 18 sati na skupu u Pešačkoj zoni „kod Krsta”.

Kako je Danasu potvrđeno – do sada, na supu će govoriti Miroslav Aleksić, Borko Stefanović i Srđan Milivojević.

Takođe najavljeni su, kao i govornici i predstavnici Srbije Centar i Zeleno-levog fronta.

Pre početka skupa, sat ranije, od 17 sati u Kragujevcu će poslanički kandidati ove koalicije razgovarati sa građanima u Pešačkoj zoni.

Najavljen je i dolazaka prepoznatljivog autobusa Srbija protiv nasilja, njihovog zaštitnog znaka u kampanji po Srbiji u Kragujevac.

Predstavnici liste Srbija protiv nasilja obićiće, pre toga Topolu gde će od 15 sati i 45 minuta razgovarati sa građanima u Bulevaru Kralja Aleksandra broj (kod IDEA marketa, preko puta zgrade opštine).

Listu Srbija protiv nasilja za republičke izbore čine Stranka slobode i pravde, Narodni pokret Srbije, Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Ekološki ustanak, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Srbija Centar, Zajedno, Pokret za preokret, Udruženi sindikati Srbije „Sloga” i Novo lice Srbije.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari