Aleksić: Sudu sam predočio nove dokaze o povezanosti Andreja Vučića i „Jovanjice“

Ostavite komentar


  1. Dobro, majkovicu sta bi sa onim „vestacenjem telefona“. To sve moze da obrise policija ali postoji provajder i listing svih poziva. Zasto to ne uradite vi Aleksicu jer ce tzv policija da se pravi luda, kako joj je inace opis poslova.

    1. Prvo, zašto bi provajder bio dužan da Aleksiću pruži uvid u listinge poziva? Ko je Aleksić? Samo neko ko pokušava da istera pravdu. Ali izvan toga, on nije ni službeno lice, niti neko sa posebnim ovlašćenjima. Dakle, sve i da ode do provajdera, provajder će ga ‘ladno iskulirati.
      Drugo, ti stvarno misliš da taj listing još postoji? Ja ne verujem i ubeđen sam da je jedna od prvih stvari koje je Služba uradila je da su otišli do provajdera i tražili da im preda listing. Sad je jedino pitanje da li taj listing odmah uništen, ili još postoji, ali je sklonjen na sigurno i nedostupan. Odakle će jednog dana isplivati, kad i ako Služba proceni da treba da ispliva.
      Tako da Aleksić može da maše nekakvim slikama, ali teško da će bilo šta dokazati. Služba je odavno uništila (ili barem sklonila na sigurno) sve inkriminišuće dokaze. Uostalom, to je i svrha postojanja Službe, zar ne?

    2. Mogao je Andrej sa sasvim desetog telefona da zove, i džaba listing. Takođe je verovatno da Koluvija ima više telefona na različita imena (nije on od juče), i opet džaba veštačenje. Samo da prođu izbori pa će svemugući da predloži izmenu ustava gde će da stoji da su Vučići uvek nevini i da su u pravu.

    3. Znači Aleksić ima dokaz,sliku Andreja Vučića sa nekim koji poznaje nekog,koji opeta zna nekog koji je bio kod nekog koji poznaje Koluviju?Pa,po Aleksiću onda je i Marinka diler,jer smo videli sliku nje i onog uhapšenog dilera.Znači li to da je i Djilas diler,jer mu je bivši šurak uhapšen sa 2,5 kg. kokaina???Aleksiću,manje laži drugi put.

  2. Slična situacija je i sa Belom Crkvom,kada se policijski kapetan iz Vršca upoznao sa nalazima novinara,da je bivši predsednik Osnovnog suda u Beloj Crkvi dao oatavku i prešao u privatni sektor,tj.postao – notar.Ovih dana navedeni novinar dobio je od Višeg Tužilaštva iz BGD odluku da se nisu uverili u krivicu bivšeg sudije i sadašnjeg notara,pa ga i pored dokaza za krivicu,za koju je poznat,odlučio da je ustanovio da nema krivice za gore navedenog notara iz Bele Crkve.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.