Aleksić: Vlasnik Jovanjice prvo zvao Andreja Vučića, proizvodnja marihuane veliki državni posao

Ostavite komentar


  1. Mislio sam da je to samo u filmovima, kad ono… i naša država postala mafijaška. Verujem da je pozvao Vučićevog brata da ga pita koja se predstava daje u nekom pozorištu.

  2. Ono što je indikativno to je da vlast više ne može da zaustavi curenje informacija iz policije prema opoziciji.

    1. To je državni posao i sta tu ima čudno država se sa tim poslom bavi duže vreme kako koja vlast dodje tako i preuzima poslove od predhodnih podeljen je posao u regionu Srbija je preuzela posao sa skankom albanija radi heroin ostali se bave prevozom i rasturanjem crna gora radi kokain i svi se slažu posao cveta ovo malo sto se nadje i sto poneko padne to je malo zamazivanje ociju američkoj Deji i ostalim stranim sluzbama koje uzimaju reket i prosto ih puštaju da rade i da se bogate dok ih slušaju i dok im trebaju klupko se polako odmotava i svašta ce se desiti u predstojecim danima i mesecima

  3. Eeeeeeeeeeeeeeee, ali mala je to žrtva za zaborav Krušika!

  4. Ma šta nam reče, da postoji sprega vlasti i kriminala? Nema toga u zemlji blagostanja i zlatnog doba. A možda nam narko kartel i finansira novo zlato doba.

  5. Imam 60 godina i pamtim i komunizam i Milosevica ali ovako nije bilo nikad.Ovo nema veze sa politikom ,drzavom ,ovo je mafijaska organizacija i tacka.

  6. Hm…hm… mora da je Suzana umesala svoje “ telefonske “ prste pa nista nismo znali 15 dana. Ni silni pink istrazivacki novinari sa Krletom i ozeblim Sarapom , ni jedan jedini “ blatoid „ni “ intelektualac “ Maric …niko ni aluziju a kamoli informaciju … nego ….zvao prvo Batu … onog sto je Niska zandarmerija …znate vec sta …“ bizarre c°est bizarre “ cudno …cudno

  7. Mene interesse samo jedna stvar. Dokle ce posteni clanovi SNSa da trpe ovakve funkcionere. Plagijatore,Kupce diploma, ne zasluzne doktorante, nepotiste, partokrati i sva ostale ne zakonske radnje koje izbijaju svakog dana na videlo. Farme marihuane, Krusik i cela namenska industrija. Amerikanci su poceli da krune ugled „ne pogresivog“ jer su shvatili da je celo vreme lagao i vodio seseljoidnu politiku a pravio se da je evropejac. Evropa polako uvidja ko je On. Pitanje je vremena kad ce biti obelodanjena sva njegova aktivnost sa Arapima i ostalim of shore kompanijama. Za mnoge ce biti kasno.

  8. Zaomi je prvo sebe pa ovog jadnog napacenog naroda u Srbiji. Gde mafija vlada Državom zna se ko srada………

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.