Ambasador Đukić: Božović je trebalo da bude ranije proteran

Ostavite komentar


    1. izgleda da je tako. Poslala sam 4 komentara na 4 clanka na bas ovu temu i NIJEDAN nije objavljen. Mozda nisu genijalni, ali svi pristojnim recnikom i bez gramatickih gresaka

      1. Takvi komentari su nepoželjni jer bi neko mogao da pomisli kako u Srbiji postoje pristojni i pismeni ljudi, koji slobodno brane svoje stavove, makar i putem anonimnih komentara. Oni, „mudri“, najčešće od dve reči, iz kojih prostu bujaju neka filozofska iščekivanja, bez tačke, zareza i velikih slova e obavezno prikazuju. To je nekima, verovatno, ogledalo.

Ostavite komentar


Politika

Petković sa ambasadorima Kvinte, podsetio na 11 godina Briselskog sporazuma 9

Petković sa ambasadorima Kvinte, podsetio na 11 godina Briselskog sporazuma

Svi problemi sa kojima se Srbi na Kosovu suočavaju proizlaze iz činjenice da Priština punih 11 godina odbija da formira Zajednicu srpskih opština i umesto toga sprovodi jednostrane i eskalatorne poteze na terenu, izjavio je danas direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković u razgovoru sa ambasadorima zemalja Kvinte.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.