Ambasador SAD u Prištini protiv imenovanja osuđenog ratnog zločinca za ambasadora

Ostavite komentar


  1. Tresla se gora rodio se miš. Koga stvarno zabole u Srbiji koga oni postavljaju za Ambasadora. Srbija zemlja kolonija i moćnih poglavica sa robovskom jeftinom radnnom snagom boli d…. više za državu

    1. U Skupštini Srbije sedi i donosi odluke takođe ratni zločinac, a ima i bivših zatvorenika i ta ista vlast kaže da je sve u redu… a to je zapravo njihov idol, i šta reći……

  2. Eto „dragi“ Amerikanci – trazili ste gledajte. Samo sada uprkos vojnoj bazi u Bondsteelu i 5000 vojnika (koja tuga, 5000 mladih uglavnom muskaraca izolovani bez izgleda za formiranje porodica i prepusteni slucajnim susretima a sa velikim platama u odnosu na domace stanovnistvo) mozete samo da apelujete kako u vezi sa 100 % carinama na robu iz Srbije tako i na izbora ambasadora. Sta i ocekivati od premijera Haradinaja kad je njemu sudeno u Haagu pa ste se potrudili da bude pomilovan. Svako dobije svoje!

  3. Ma šta mi reče… Poštuju ga svi. Svi koji su odgovarali za zločine i svi koji su se izvukli jer rade za CIA. Na Balkanu ništa novo. Lličimo jedni na druge kao da smo braća blizanci. Osim nekoliki ljudi koji su sebi i drugima priznali grehove i javno se pokajali, svi ostali ćute ko dete kad se… a nisu se… nego su debelo …….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.