Ana Brnabić: Dođe mi da opsujem sve one koji se upiru da ponašanje Marka Vidojkovića legitimizuju, ali neću

Ostavite komentar


  1. A kako bi bilo da, za promenu, malo radiš ono za šta si plaćena? Ti beše neki premijer, ako se ne varam? Valjda ti je gazda u stanju sam da se odbrani od ovakvih stvari?

  2. Predsednica Vlade i a problem sa srpskim jezikom, jer joj očigledno nije maternji, pa joj je rečnik pojmova vrlo ograničen, što pokazuje sadržajem i zadrškama u govoru, uz pomoć stalnog ponavljanja prethodnih reči. U tom kontekstu, bolje da ne pokušava da psuje na srpskom.

  3. Zar jedan profesor da podrzi onakvo psovanje? Od Vuka i ovog iz DS-a je bilo za ocekivati da nece osuditi takvo ponasanje ali profesorka-strasno. Videla bi da je neko njoj uputio onakve psovke da li bi rekla da su koloritne itd…

  4. Sta meni sve padne na pamet kada sa Ana mentalno detonira ali se sazalim jer svoju srecu gradi na nasoj nesreci.

  5. Kad ti naprednjak govori o vrednostima u društvu dodje mi da citiram Vidojkovića.
    I ti I Vučić, i vaš Dragan J. Vučićević, i ovi vaši histerični i nevaspitani sa tzv. Akademije lidera SNSa…
    Trijete Srbiju stalnom horor agresijom (ćevapi od ljudskog mesa, tranžiranje ljudskog mesa, sve uz fotografije sadisti,…) da normalan čovek može samo da opsuje.

  6. E moja Premijerko nikada vi necete dostici gospodju Vodinelic jer ona pravo ima u malom prstu .To sto sa nipodastavanjem govorite o njoj vise steti vama.

  7. E neka nam je rekla. A rekla nam je „veliku istinu“ da „veruje u drugačije društvo i drugačije vrednosti“ nego mi ostali. Pošteno brate, mislim sestro, mislim šta god da je. Bolje da počne da psuje i da se skloni sa mesta na kome se nalazi. Praviće daleko manju štetu.

  8. gospodjo Brnabic vi ste Predsednik Vlade vas posao je mnogo kompleksniji od odbrane lika i dela gospodina Vucica, posvetite se svome poslu a odbranu prepustite gospodinu Vucicu on je dovoljno odrastao i obrazovan narocito politicki da to sve moze i sam, kao sto inace radi sve sam pa i vas posao. Ziveli

  9. Ćuti Ana. Razmišljaj šta ćeš kad ti šef padne sa vlasti. Imaš ti preča posla. Ili tutanj iz Srbije ili pred istražne organe. I nemojte vi iz SNS-a da glumite fine ljude. Vi ste ti koji ste zatrovali celu atmosferu u društvu svojim poganim govorom. Prestani više da lažeš sebe. Većina vas neće moći više da se bavi politikom, a kamoli da u Srbiji uživa u privilegovanom životu. Vidojković je pisac, umetnik, i takav njegov rečnik je uobičajen, samo što vi sve izvrnete. Problem je kada predsednik autokrata koristi vulgaran rečnik i vredja sopstvene gradjanje, a onu jadnu zatucanu curu koja je vredjala opoziciju pre neki dan u emisiji naziva budućnošću Srbije. Ćuti Ana. Svojim ponašanjem zapečatila si svoju političku karijeru zauvek u Srbiji. Kad političar ne poštuje sopstveni narod, kada ga zarobi i oduzme mu prava, kada ga maltretira i smatra maloumnim, taj se ne može nazvati patriotom, već izrodom. Ko visoko leti, nisko pada.

  10. Ana ne brini, mi se uopste ne uzdrzavamo kad si ti u pitanju bruko obicna! Pa tvoj Informer promovise najpoganiji i najnekulturniji jezik ikada. Najgori vladaju!

  11. Koga mozes ti lezbiko psovati zar ne vidis ti sebe kako te bog nagerdio?
    Ti i tvoj presednik samo jedete govna i pravite se da ste neka cuda u tu zemlu viste pizde samo mozete lizati jedan drugog. On peder a ti lesbijka vi ste obicne serpske kurve.

  12. Posao premijera drzave Srbije je da vodi istu a ne da bude potoarol porodice gospodina Vučića…

  13. Napravise privatnu drzavu pa skoce da kopaju oci samo kada su oni na meti , obicnog coveka nema ko vise da zastupa, stiti….on je tu samo da da ili da mu se uzme glas

  14. Kakvo samopouzdanje, samouverenost, strucnost….kada se daju izjave povodom Marka Vidojkovica.
    Mnogo ste jaki.
    Sto znaci da kulu od karata moze lako da srusi i najmanji povetarac.

  15. marko vidojković je umerena verzija vas naprednjaka. da vidite kako se mi osećamo već 10 godina.

  16. I ja ga castim psovkama sto se proderem u kuci kad cujem njegova trucanja i recenice bez smisla i sto iz belog sveta prica o djilasu i bruka nas time!!

  17. Umesto sto satire i ponizava ova obespravljeni narod mogla se potruditi da najniza cena rada bude 40000

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.