Ana Brnabić na društvenim mrežama uporedila nemire u Nigeru sa stavovima Jove Bakića

Ostavite komentar


  1. Premijerka Srbije, gde vam je zdrav razum, poredite Srbiju i građane sa Nigerijom. Vi ste očigledno uplašeni od sledećih izbora koje će te izgubiti. Vaše tumačenje ukazuje na vaše obrazovanje koje je skučeno, vaše izjave su sramne i uvredljive jer ste još uvek premijer svih građana Srbije.

  2. U Srbiji je državni udar izveo presednik Republike i poništio sve institucije, a predsednica Vlade je saučesnik.

  3. Protesti ih demantuju. Njima ne preostaje ništa drugo nego da iznose besprizorne neistine. Zato je važno da opozicija u Skupštini ponavlja onim građanima koji nemaju pristup kanalima s objektivnim vestima kakvo je pravo stanje u zemlji.

  4. Bakic sa svojim stavovima je blizi nekoj Africkoj diktaturi nego Evropi i njenim demokratskim vrednostima

  5. Za razliku od tebe, demokratska opozicija ne nudi gradjanima tvoje babe I žabe, tešku korupciju, lopovluk i zakone koji su neustavni!

  6. Ova neznalica i zastitnica svekolikog kriminala u Srbiji bi morala da se makar malo odskoluje kod profesora sociologije Jova Bakica! Mozda bi tada postojala nada da bi postala pristojnija u obraćanju,što je prvi uslov za sveukupno pristojno ponašanje aktuelne političke elite,naročito vrhovne,u Srbiji!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.