Ana Brnabić: Nova EU metodologija razumnija i jasnija, jako važna finansijska podrška

Ostavite komentar


  1. Nova Evropska komisija počela je da radi sa novom energijom i novom metodologijom pregovora o članstvu koja je razumnija i shvatljivija i za građane, uz najavu ekonomskog plana koji će biti podrška za napredak ka EU.

  2. Najbolje je sve mogucnosti razmotriti i prihvatiti ono sto ce sa sigurnoscu doneti boljitak Srbije !

  3. Evropska Unija se raspada, a mi trcimo ka njoj. Ko je ovde lud? Ovo mi lici na logiku AV, koji izjavi da ce ako treba da ide i u Wuhano. Eh sto nece!
    Pristao bih da platim putne troskove, u jednom pravcu.

    1. Raspada se ali tvoj mozak ,a gde da se ide nego u EU da budemo normalna zemlja kao Rumunija,Madjarska,Grcka ,a ti idi kud hoces.

  4. Ukoliko zelimo promene na bolje, moramo da menjamo i nacin na koji cemo ih sprovesti. Vazno je iskoristiti ovaj momenat i finansijku podrsku koju dobijamo od EU jer je to brzi put kao boljoj buducnosti.

    1. Mila, dete … da mi je tvoj mozak na neko vreme da se odmorim i uživam u ovom blagostanju !!!

    2. Šta će nama Evropa ? Koliko je to propao svet videće se uskoro. A vi trčite političari za parama, da prodate vodu i vazduh u Srbiji njima. Da sve bude njihovo. A vi da se omastite uz proviziju.

  5. Ono sto donosi boljitak Srbiji treba prihvatiti. Ne sumnjam da ce posle razmatranja tako i biti.

  6. Eeee…botovi …. bas ste “ izvan koloseka “ …da vas podsetim da vam je dosao Ruski general u posetu i koga ste primili sa najvecim pocastima i gospodju Fajon predstavnicu EU ste “ nevaspitano primitivno “ kritikovali “ ( da ne upotrebim neku “ tezu “ rec iz vaseg recnika )
    Dakle EU ….“ malo morgen “ .. dok je ovaj rezim sa trabantima u poziciji a znate sta je obavezno ; BOJKOT i sto vise UZBUNJIVACA

  7. Mini sengen se pravi da bi migranti bez problema dolazili do Srbije. Sve normalne zemlje dizu ograde, samo im mi pomazemo da lakse dodju do Srbije gde ce vecina njih i ostati. To ce biti kraj ove zemlje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.