Žarko Korać o Ani Brnabić na mestu predsednice parlamenta: To će biti veoma teška skupština, pokazala je iznenađujuće snažnu verbalnu agresiju

Ostavite komentar


  1. Ovo je vucicev izbor koji ga definitivno vodi u sunovrat, dobro je odabrao, ali ne po sebe

  2. Žena je dobila potpuno renoviranu vilu na Dedinju i ko zna šta još, naravno da će je braniti svim silama kao i svi ostali koji su se za deceniju vlasti nezapamćeno obogatili.

  3. Da je Vucic hteo da je kazni Anu nije mogao da izabere vecu kaznu od ove daje predlozi za predsednicu Skupstine. I mnogo bolji i hrabriji politicari se nebi prihvatili ove obaveze u sadasnjim politickim okolnostima a Ana kao i uvek nije svesna sta je ceka i sto bi narod reka pojesce sopstvenu djigericu. Zivi bili pa videli.

  4. Ovo postavljenje Brnabicki je put ka mestu Predsednika Republike posle Vucica od 2027 god. kada ce Vucic postati Predsednik vlade i opet imati svu vlast a u medjuvremenu ce promeniti postupak izbora Predsednika koka ce postavljati Skupstina jer za Anu nece niko glasati. Boljeg poltrona i verno bice Vucic nemoze da nadje jer ne postoji.

  5. Ana je nesposobna i nepismena. Ni prosto prosirenu recenicu nemoze da formira, a da ne izazove smeh. Bice to dobra zabava za gradjane Srbije, jer podsecam u skupstini, ovu tragikomicnu osobu ceka osamdesetak rodoljuba, koji svim sredstvima brane Srbiju od mafijasa, narkomana, osoba sa specificnim sex opredeljenjem, takozvanih doktora nauka, a pre svega najboljeg studenta pravnog f. i Bgd.

  6. Sednice te Skupstine nece pratiti ni oni sa najdebljim zivcima, ukljucujuci i SNS glasace.
    Znaci, ‘Sto gore to bolje’.

  7. Svi su uočili u poslednje vreme nekontrolisano i nervozno reagovanje AB kao glavnog trbuhozborca AV. Da li su to simptomi koji pokazuju da AV ima već odredjeno vreme stomačne tegobe.

  8. „pokazala je iznenađujuće snažnu verbalnu agresiju“
    – Što znači da se vrlo brzo uklopila/ukalupila u napredno-radikalski stil javnog ponašanja i javnog govora.

  9. >>pokazala je iznenađujuće snažnu verbalnu agresiju<<
    – Izreka "napad je najbolja odbrana" je slika ljudi koji nečim/nekako moraju da prikriju svoju inferiornost – intelektualnu, duhovnu, moralnu, kulturnu

  10. Za predsednika skupstine je Orlic bio idealan, bez obzira sto ne mogu ocima da ga gledam. Ima sve sto treba Vucicu. Ne znam kome je uopste palo na pamet da tu postavi Brnabicku kad zamuckuje, trokira i nema pravnog znanja koje je neophodno za takvo mesto. Mislim da ce sve liciti na cirkus .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.