Vučić čestitao Brnabić izbor na mesto predsednice Skupštine, opoziciju optužio da krade toalet papir 1foto: R.Z./ATAImages

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas dosadašnjoj premijerki Ani Brnabić izbor na mesto predsednice Skupštine Srbije, a opoziciju optužio da je „krala toalet papir“ iz zgrade parlamenta.

„Video sam da su po starom maniru pokrali toalet papir iz skupštinskih prostorija i tim pokradenim toalet papirima gađali Anu i sve ostale za tim stolom. Ako je to Srbija koju predlažu građanima ove zemlje, ja verujem da nikada neće doći na vlast“, rekao je Vučić novinarima u Briselu, gde učestvuje na Samitu o nuklearnoj energiji.

Ocenio je da je pred Brnabić – „težak posao“.

„Ali neka osigura da im ne dozvoli da kradu bilo šta u Skupštini. Nekada su krali slike, a sada su došli do toga da kradu toalet papire. Da se na tome zaustavi, a to što će da viču i lupaju u klupe, to nije mnogo važno“, dodao je Vučić.

Upitan o tome što je on bio „glavna tema“ tokom tri dana rasprave u Skupštini, kazao je da „to nije sporno“ i da nema problem sa tim, ali i da će na sve tvrdnje odgovoriti sutra.

Optužio je poslanike opozicije i da su „nasrtali“ na predsedavajućeg Stojana Radenovića i da su ga vređali na osnovu njegovih godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari