Analitičar: Normalizacija odnosa sa Srbijom i integracija Kosova u EU ne mogu biti odvojeni procesi

Ostavite komentar


  1. Nema toboravo Kosovo da trazi za normalizaciju U EU gde to Ima nikakvog prava nema niti imaju prava da illegalno traze jer su u tudjoj zemlji i normalizacija treba biti bez nikakvih izmisljenih kurtijevih uslova to je uz briselskog sporazuma 11 godina je bilo dosta zla i lazi svakih vrsta gde to Ima dosta je bilo normallzacije treba biti bez nikakvih uslova !!!

  2. Politički analitičar Artan Muhadžiri nema potrebnu potencijal da vaga Kurtijev zahtev. Kosovo sa srbijom nema ama nista nereseno: trazi ali i ne mora da ima dobrosusjednske odnose, to se ne moze ako nema volje sa obe strane. Nereseno je paradoksalni ustav aktuelne drzave Srbije u koju je uveden Kosovo kao njen integralni deo, sto u stvari nikad nije bio od nastanka aktuelne drzave Srbije. Da se ceka na dobru volju Srbije za dobrosusjedske odnose je hmmm…trosenje vreme kao daje to nabezvrednije nesto…U stvari dogadjali se krecu u pravom smjeru ali pre sporo…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.