Analiza: Tači „simbol političko-kriminalne hobotnice“ na Kosovu

Ostavite komentar

  1. Zar tako o Taciju i Rami? Miljenicima Danas-a cije se izjave objavljuju na svakih dva sata, idolima dobrog dela komentatora a da ne spominjemo Ramu i njegove „modne krikove“ sa sve patikama, sakoima i trenerkama koje se pomno prate od strane kolumnistkinja i kolumnista? Svasta i od tog IFIMES-a.

  2. Umesto da analizira rad aktuelnog u ostavci Haradinaja Oni se ostrvili na Hasima Tacija za cije su vreme potpisani Briselski Sporazum i zapoceo pregovore o narmalizaciji odnosa Beograda i Pristine. Vlada Hasima Tacija je postigla dogovor o granici sa CG i da Haradinaj nije uveo takse Kosovo bi dobilo viznu liberalizaciju. Haradinaj je taksama stopirao pregovore i kosovski put ka evrountegracijama.
    Nego, ovo su pisali protivnici dogovora i kompromisa (citaj razgranicenja) koji zagovara Taci.

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

4. oktobar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.