Antonijević: Sutra na okruglom stolu ponovo o medijima i finansiranju izborne kampanje

Ostavite komentar


  1. Dajte Djikiju sav reklamni prostor na RTS-u,odmah izlazi na izbore,još će da viče “Živeo Vučić“.Je’l bojkot,ili nije,šta više lažete???

  2. opet o medijima. da se vođa nije predomislio ? ili je ovo samo manevar da se opozicija vrati na pregovore ?

  3. Dijalog je uvek potreban ali ovi razgovori na FPN su “ monolozi gluvih „jer niko ne uvazava misljenja suprotne strane , predstavnici vladajuce koalicije posebno .Pred javnoscu se “ pokazuje “ dobra volja za dijalog a u sustini ni mrvica “ nekog “ prihvatanja izmena izbornih uslova , u stvari bahato ne postovanje zakona bez ikakvih posledica
    Vladajuca koalicija , svojom upotrebom medija obezbedjuje sebi jeftino providnu propagandu uz primitivno omalozavanje ne isto misljenika ;
    Ista tema moze se ponavljati x …puta ali bez sustinskih rezultata

  4. Gospodin Antonijević inače živi na Marsu pa mu je potrebno da sad vidi koliko su se stvari promenile za mesec dana??!!

  5. Videcemo cime ce ovaj Antonijevic da bude nagradjen u narednom periodu. Smem na nevidjeno da se opkladim kako ce ga svevisnji pogledati.

  6. Funkcionerska kampanja, stranački „operativci“ iz drugih gradova koji od kuće do kuće skupljaju „kapilarne glasove“ za SNS uz pravljenje spiskova, te „fiktivne“ liste koje učestvuju na izborima, stvari su koje odlikuju atmosferu u opštini Medveđa, u kojoj će građani u nedelju, 8. septembra, birati lokalno rukovodstvo. Danas (M. D. Miljković4. 9. 2019.) I sta rekoste Antonijevicu o cemu cete ono sutra na okruglo stolu ?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.