Antonijević: Vlast dostavila dokument sa predloženim izmenama za bolje izborne uslove

Ostavite komentar


  1. Opozicioni cirkus je već viđen, nije njima do dijaloga nego do predstave,da se malo slikaju malo izgovore gomilu gluposti i odu a najviše bi im odgovaralo da im neko bez izbora da vlast

  2. Onaj novinar Višekruna na Jut jubu kaže da mu je Vučić svojevremeno govorio, nije važno ko glasa nego ko broji. Jel moguće da on sebi i SPSu naštima koliko hoće .
    Pogledajte raznih gadosti, ima milion pregleda

  3. Naravno da je počeo samo je SNS dala dobar predlog za očuvanja izbornog procesa. Srbija danas ima predsednika koji se bori za našu državu i naš narod.

    1. Sta hoce ti demokratski nastrojeni gradjani. Nikad za njih necu glasati dok mi nedaju ko Vucicevi i brasno i zaitin i uvek me voze autobusom i daju da jedem.Sa njihovim autobusom sam videla vise gradova za 7 godina nego za 60 zivota.Dobijam 17,000 pomoc neplacam struju vodu ni prevoz .Ziveo Vucic moj predsednik

  4. Jeli onaj majmun sa megafonom ucestvuje u “ razgovorima “ umesto gospodje Dolovac ? ? ?

  5. Na tom fakultetu profesori vrbuju studente da rade za kanpanju sns. Bez ugovora na ruke 800 evra.Najniži honorar.

  6. Mogli bi da razmotre i ko ce da ugura LDP ponovo u skupstinu, i Canka. Da bi sa svojih hiljadu dve glasaca mogli da budu dezurni kvazi opozicionari jer su parlamentarna stranka. A bizarno je sto ima u parlamentu vise stranaka koje nemaju nikakav legitimitet u birackom telu nego onih koje imaju.

  7. Svaki novi okrugli zatvoreni sto, stancuje sve vise „opozicionih predstavnika stranaka“ za koje niko nikada nije cuo. Eto koje su njegove tekovine.

  8. Pa, dobro, studirao dugo ali temeljno. Mozda je popravljao ocene. Mozda je radio negde, recimo u gvozdjari. Mozda je studirao vise fakulteta istovremeno. Ali je bar zavrsio sa 30 godina

  9. ONI se dogovaraju
    I opet po njihovom da bude
    Al što se neko ne seti
    Da narod izadje i da izglasa bojkot ili ne
    Pa onda da se ide na Izbore ili ne
    Al izgleda neko navija za ove neko navija za one
    I tako imamo demokratiju gde se narod ne pita

  10. čovek priča o dokumentu a onda na kraju kaže da će dokument biti izrađen za vikend. znači to ni ne postoji nego treba vučiću na reč da verujemo ? posle 1000 laži da verujemo diktatoru.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.