Antonijević: Vučić odložio „obraćanje naciji“ zbog posete Nemačkoj

Ostavite komentar


  1. Sve tacno, ali brate ko se uzeleo predsednikovoh konferencija i sta je tu pozitivno ?

  2. Milan Antonijević je do juče bio direktor Soroš fonda i ljuti opozicionar. Nakon smene sa te funkcije zbog grešaka u koracima, dotični je od danas ljuti Vučićevac koji pokušava da se dodvori i dobije neko fino mesto u državnoj upravi, o trošku gradjana – poreskih obveznika. Zanimljiv lik.

  3. Vinston Cercil , protagonista u dva svetska rata se „obratio naciji“ CETIRI PUTA , na pocetku i na kraju dobijenih ratova.

  4. А да није одложио због изјаве господина Боцана Харченка који је запушио уста многима и многим таблоидима.

  5. Kako bi obican „pravnik“ (studirao 11 godina) mogao da zna zasto jeste ili nije organizovana predsednicka poseta stranoj drzavi?

  6. Strašno koliko se srozao Antonijević. Svaki put pomislim da će nešto korigovati, a on još gore.

  7. Ne zanosite se!Laž,laž i samo laž!Jedan projektil na pravu adresu,eventualno bi rešio sve!Mučimo se godinama,a ruga nam se u lice!I,celom svetu!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.