AP: Srpski vođa krajnje nediplomatski protiv izveštaja EU o korupciji i vladavini prava

Ostavite komentar


    1. Нећемо ваљда да се извињавамо као Борис Тадић.

  1. Nema izvinjavanja .Kada se oni nama izvine za pogrom kojeg su učinili na našu zemlju ubijajuci i spaljujuci sve o da cemo razgovarati. Govore nam da imamo slab zdravstveni sistem a šta su nam oni pomogli , ništa samo.puko obecanje . Evropska Unija i dalje radi protiv srpskog naroda i ako se taj narod bude pitao necemo nikada biti njihivi članovi. Niko ne postavlja pitanje kako u Uniju uđoše Rumunija , Bugarska ,koja poglavlja ispuniše. Zašto primiše Hrvatsku bez uslovljavanja a koja je sa svoga tla proterala pola miliona svojih stanovnika uglavnom Srba. Jeli oni misle da smo mi.ovce , koze…

  2. Dokle bre da se izvinjavamo nekome. Tolilo lazi iznose i to samo zato što smo blizi Rusiji i Kini nego njima. Ponasaju se slabijim zemljama u toj uniji ko prema robovima.

  3. Ocito nekima nije jasno da u svetu postoji neki nivo kulturnog obracanja medju politicarima sto kod nasih malo otislo u levo.Nekultura je duboko ukorenjena kod nas na svim nivoima.Drugo,dok nas truju svaki dan sa lazima mi cemo do veka biti ubedjeni da se ceo svet urotio protiv nas.Zbog toga smo uvek u nekoj svadji sa susedima i sa celim svetom.Ne treba nam Europa ali treba njihov novac koju svake godine dobijamo nepovratno I svi bi u Nemacku da rade.Dakle gospodo, zacepite.

  4. Sta covek da kaze?Ne tece med i mleko, ali smo prevazisli Tanju Fajon i slice.Kako god u svim zemljama EU ima mita i korupcije.Dosta smo bili sluge delu izgubljenih dusa iz marginalnih zemalja EU.Meni se gade i nisam spreman da im budem sluga ili da budem mrzitelj sopstvenog naroda.Za informaciju „polja marihuane u Albaniji kpntrolisu Italijanski Karabinjri.To je biznis.

    1. Kod nas kontrolise BIA, SAJ, Policija,Gasic,Vulin, pa i ON. To je biznis.

Ostavite komentar


Politika

Bivša predsednica SO Tutin napušta politiku? 8

Bivša predsednica SO Tutin napušta politiku?

Do prošle sedmice predsednica lokalnog parlamenta u Tutinu i potpredsednica Sandžačke demokratske partije, Fazila Ferizović - Berović, juče je saopštila da neće učestvovati na lokalnim izborima u toj opštini.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.