Apel opoziciji: Više od 50 javnih ličnosti uputilo javni poziv povodom izbornih rezultata

Ostavite komentar


  1. Lako je pojasniti dvodnevnu ćutnju opozicije. Na osnovu preciznih podataka koje su dobili od svojih kontrolora na svim biračkim mestima videli su da su ubedljivo poraženi. Šta drugo da rade nego da ćute?

  2. Sve osvedoceni “politicki” intelektualci. Da ne kazem samoprozvani i profesionalni protestanti.

  3. Sve skojevci.Sta tu ima srpsko?Nisam za Vicica,ali nisam ni za ove Titove pionire.

  4. Dovoljno je pročitati samo dva imena:Aida Ćorović i Sonja Biserko i sve je jasno

  5. @Zeljko: E moj Srbine, botino jedna. Nije tu reč o poznatim ličnostima (za ovaj režim to bi bile kojekve pevaljke ikafanski pevači) već ‘o JAVNIM ličnostima i broju potpisnika. Treba nastaviti sa prikupljanjem potpisa!

  6. I u drugim gradovima ima mnogo pameti i kvalitetnih ljudi koji su bar starosedeoci za razliku od Beograda gde više odavno nema Beogradjana

  7. Biserko, Pešić…. Elita, intelektualci, spisak onih koji su pre neku godinu tražili bombardovanje Srbije… Počistio vas je!

  8. Ako su za proteste! Narod će izaći! Svi smo izasli da ovaj ne bi dobio izbore.. I opet isto! Izborna kradja i nepravilnosti po ko zna koji put! Sramota!

  9. I ja mislio pobedio Vučić kad ono čitam Novars Đilas kaže oni pobedili I to 77000glasova više od Vučića, znači zavisi koje novine čitaš

  10. Svi znamo da ima kradje na izborima u Srbiji, samo to treba dokazati. A rezim AV je najbolji u tome.

  11. Čitajući ove komentare čovek brzo shvati zašto su izborni rezultati takvi kakvi su – Srbi nisu baš najbistriji narod

  12. I Sonja i Aida i ima ih još, samo su doprineli da se razočaram u spisak. A ponadala sam se.

  13. Da nije bilo ovih apelanata sigurno bi nasi bolje prosli. Oni samo iritiraju narod. Sad cemo tek da propadnemo u depresiju jer od luzera svi beze….

  14. Kompletnu opoziciju bojkotovati na sledecim izborima jer su sada konacno dokazali da su na platnom spisku AV i da ne zele vlast i odgovornost vec samo pune dzepove

  15. Kad se pogleda ovaj spisak sasvim je jasno zbog čega je Srbija otišla u desno.

  16. Opet opsta papazjanija.
    Najveći krivac, za sve sto nam se dešava, upravo je traljava opozicija.Najbolje, da ucute.
    Vreme je za mlade.

  17. @Radivoje Marković
    Ne priliči odraslim ljudima( nadam se da ste odrasli?) da donose paušalne zaključke.Bez dokaza , odokativno. Da bi došli do nekakvog zaključka preporučujem nekoliko jednostavnih matematičkih operacija. Npr: izračunajte koliko je sns izgubio poslaničkih mesta u Skupštini Srbije u odnosu na prethodne izbore? Više nemaju većinu! Ne mogu sami da donide a Ustav ne mogu da menjsju čak i ako im pomogne neka od stranaka desnice. Međutim, koliko se čulo od lidera stranaka desnice tvrde da sa Vučićem neće ići.
    Nađite podatke ( brojke) od dolaska sns na vlast, uzmite digitron pa računajte i onda komentarišite

  18. @ Daca
    @Miloš
    Na žalost, vama ništa nije jasno. I ne sudite po sebi, kao npr.@Željko koji komentariše listu potpisnika apela: “ Vrlo malo poznatih“ . Kome su još te osobe „vrlo malo poznate“ – -osim Željku???
    Javite se, neću im ništa.

  19. Одмах избрисати са списка Соњу Бисерко ! Поквари овај списак начисто.Џабе стручне и одговоорне личности.Народ кад види њен потпис, гужва папир и баца га у кош.Не интересује их шта потписници хоће.

  20. Što se niste udružili i izašli zajedno, a posle se dogovarate? Ovako ste alavi kao i ovi na vlasti. Ko da vam poveruje….

  21. Ajme elite…ako je to ta elita, onda smo mi obicni narod jadni i prejadni. Boze sacuvaj ovaj divni narod i izrodi nam prave kceri i sinove da nas povedu put buducnosti i prospariteta.

  22. Mladi koji bi vam tobože bili po volji su davno pobegli od vas i još beže, zato budite zadovoljni da ima bar neko ko je voljan da se suprotstavi, kao što smo mi „zadovoljni,, što ste vi poleteli da vladate ovom zemljom koju ste najpre razrušili, a sad je ,,modernizujete“ po tajnim cenama.

  23. Ovo vi nazivati intelektualci biserno pa ona mrzi sve srpko.mislim stvarno da brineš.

  24. Да није мало дводневна ћутња,ако може до следећих избора био бих захвалан потписницима.

  25. Pridruzujem se. Velicsnstvenom. Spisku dole navedenih
    podpisnika.

    .Beogradjanka…poreklo Vojvodina …
    Po obrazovsnju
    diplomirani pravnik …
    .Ovo jeste spisak..Intelligencije, Morala I iznad svega Normalnosti.drustva I coveka!!!
    Samo Napred… do Svete Istine!!!!☺️

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.