APV: Najstarija zgrada u Novom Sadu se raspada, SNS čega god se dohvati uradi nakaradno

Ostavite komentar


  1. sns i kultura, pa to je smesno. Srusice se te dve zgrade i izgradice Galens neko ruglo. Novi Sad vise nije onaj grad…

  2. Novosadjane ne bi trebalo da iznenadi ako im u grad dodje proslavljeni fuzbaler Dejan Stankovic sa svojom gradjevinskom firmom. Lokacija je dobra za nove stanove sa igraonicom, biskopom, parkingom. A i zgrade su ruzne i raspadaju se. Samo naruzuju prelepi Novi Sad.

  3. Naravno da se sve čega se eseneslije dohvate raspada. Čak i novi objekti kao obroni u Grdeličkoj klisuri, novi asfalt autoputeva puca, fasade nekih zgrada u BG na vodi -tek izgrađene- otpadaju itd. SNS-moćnicima je najvažnije koliko će se mita ili provizija dokopati a ne kvalitet radova. O starim zgradama da ne govorimo. Namerno se dozvoljava propadanje da bi ih u cilju rušenja za bagatelu kupio neki njihov mafijaš. Da sagradi ruglo slično imitaciji Dubaija u BG na vodi!

  4. Pa sram vas bilo. Samo znate da pripisujete sve SNS. Gde su bili vasi predjasnji „zuti“ zasto tad nesto nisu uradili sa fasadama zgrada u tom delu, jer da jesu nebi danas doslo do odronjavanja. Ne da nisu sanirali nista u Novom Sadu nego ni oni pre njih.
    Znaci 30 i 40 godina nista nije sanirano. Ovi sad su jos i radili bar nesto i centar je mnogo lepsi nego sto je bio. Da su prethodnici sanirali danas do ovog nebi doslo. I za kraj, ne nego ce vam doci kriminalci kao sto je vasa vlast prodavala Saricu hotel Putnik i Vojvodinu na taj nacin sto za vreme Novakovica nista nije uradjeno jer su sve u svoj dzep trpali, prvo zapale Putnik pa ga prodaju. Ti koji si clanak napisao, sve suprotno od toga jer zbog neodrzavanja zgrada za vreme zutih danas je doslo do ovoga, naprotiv danas lepse izgledaju i Dunavska i Zmaj Jovina ulica hteo ti to priznati ili ne. Tvoj clanak je nula za pravu istinu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.