Prištinski đak „sasvim jednostavne biografije“: Ko je Ardita Sinani, Kurtijeva savetnica kojoj je zabranjen ulaz na Kosovo?

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Maltretiranje gradjana za javnu rec je zloupotreba vlasti I krsenje zakona I Ustava drzave od strane aktuelne vlasti.!

  2. Kada sam došao do zloupotreba i novca sve mi je bilo jasno. Preventivno, zbog moguće corke

  3. Jaoj jadna, čekala sat vremena… A naše ljude hapse tojest uzimaju kao taoce i mesecima i godinama ih prebijaju i drže po kazamatima na osnovu (lažnih) izjava (lažnih) svedoka…

    Samo zato bi bilo pravedno da su je uhapsili zbog terorizma tojest zbog učešća u zajedničkom zločinačkom poduhvatu zvanom „vlada Kosova“…

  4. Pa tražili su reciprocitet, eto im ga.
    Oni ne dozvoljavaju našim političkim činiocima da ulaze na Kosovo, pa onda mi po tom istom reciprocitetu ne treba da dozvolimo njihovim političarima da ulaze na teritoriju centralne Srbije.

  5. Koliko puta su prištinske vlasti zabranile ulazak Petkoviću i ostalim političarima kao i patrijarhu, pa nešto nisam pročitao dasu ove objektivne novine tako brižno pisale o tome.

  6. dno dno dna, bahatost vlasti je prevazisla samu sebe, ovo treba najostrije osuditi, jel ovo nema nigde, bolesnik/ici, koji ovako postupaju nareduju cine samo ,, problem srbiji, samo srbiji, stoga ovaj tgeror treba da eu odmah osudi i da srbiji ,, zapreti merama koje ce ,, odredjene osobe koje ovo cine , naterati da se ovo vise ne ponavlja, sramotno sramotno, sada koja ce biti reakcija vlasti s kosova moze da se ocekuje i to s pravom,

  7. Zivi ovde u Srbiju lagodno i fino, a onda ides kod Kerte da rovaris i pravis planove o rusenju Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.