„Bacila pod noge svoje znanje i zvanje“: Sagovornici Danasa o slaganju ministarke Kisić s izjavom Jovane Jeremić koja je poistovetila proteste s tragedijom u „Ribnikaru“

Ostavite komentar


  1. A dokle će ta Dragana Rakić da preti nekome? To vama „borba protiv nasilja“? Histerična žena je pretila i njenim mužem… Zašto? Darija Kisić ima 150 naučnih radova priznatih u Evropi, Rakić ima 150 priznatih pretnji u Srbiji… Baš je to „uporedivo“.

  2. Koje znanje, na foru je potpisuju kao koautorku radova, pokazite jedan naucni rad koji je sama napisala, a da nesto vredi?

  3. Toliki trud I škole a čitav život će je pratiti samo sramota, nemoral i besčašce !

  4. Frizura i mammatus iz dekoltea ukrašeni logikom palanke,veštačkim akcentom prikrivanjem neznanja i hiperpoltronstvom kao alatom-Naši dani

  5. Ma kakvi nazad , ili da se resimo takvih neobrazovanih fikusa ili da svi odemo u tri lepe.Zgadilomise sve ove godine tranzicija, neobrazovanih diletanata i svog ostalog primitivizma ovencanog nekulturom,uzas jedan!Nezanimaju mene ni zuti ni plavi ni crveni,hocu kulturu izrazavanja,ponasanja,hocu to da se vrati sto je oteto.Mi vise nemamo sadasnjos, koju buducnost da ocekujem za ove nase nicim krive omladince, milion afera ,milion nadrealnih scena! Ej bre, pa nesto ozbiljno nijeuredu!Kisici,Djukanovici,Martinovici i krdo pride neukih i bahatih neznalica,aplaudera, scenografista sve ove nesrece.O,Isuse sidji i pocisti sve!!!

  6. konacno da i ovom roza glasnogovorniku neko stane na put..prodala se za rolex i stan na dorcolu, a prica o deci i emocijama, a svoje dete nikad ni ne vidi.

  7. Pa koje ona zvanje ima u cemu je razlika izmedju nje i Jovane Jeremic

  8. Koje znanje i zvanje, zeni je najbitniji botoks i strah od starenja. Nema tu ničeg ni od profesije niti profesure. Još jedna bezlična osoba. Sluga režima od 30 srebrenjaka.

  9. Dr Kisic ima zvanje ali ne i znanje. To je bilo očigledno iz njenih mnogobrojnih nastupa gde nije niti jedno medicinsko saznaje mogla da objasni već po šablonu priča . Pogledajte broj radova , niti jedan objavljen u stranom časopisu , ona ne govori engelski , i to se po srpsko zove Profesor. Ružno i tužno.

  10. Ma Kisićka je već početkom korone sve o sebi rekla.Nije vredna ni pominjanja

  11. Ljudi, zivim od svog rada i zalaganja. Ako se ovakvim glupostima bavite, ode „Mast u propast“. Uzmite u sebe, „sve sto je bilo, mora i da prodje“.

  12. Samo da još uzme mikrofon i zapeva sa voditeljkom Pinka
    Ne bi se uopšte iznenadili

  13. Ви сте највише понизили трагедију и настрадалу децу у Рибникару. Фуј!

  14. Aman ljudi!pa zar ne vidite Skupstinu? Svi u jedan glas,samo vuci i oni sa njim da ostanu tu gde su! Oni su ono sto kazu za narod sto izlazi na ulice da trazi samo pravo na zivot obicnog coveka.E,takvi kao sto su svi u vlasti,samo misle ko ce vise da zgrabi za sebe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.