Bajden: Nezavisnost Kosova nepovratan proces

Ostavite komentar


  1. baba olbrajt glavna za internet na kosovu, vesli klark kopa rudnike, ovaj izvetreli bajden i njegova ekipa grade puteve na kosovu. kako da prepusti nekom drugom sav kes koji se izvlaci sa kosova.

  2. Drugim recima vracamo se na stari pristup pritisaka I ucena na Srbiju. Steta nista od kompromisa I dogovora nastavlja se zamrznut koflikt u nedogled posto Bajden najverovatnije pobedjuje

  3. Ovaj spic Bajdena je dokaz da je posinilio.Jer jos uvek misli da je ovo 1999 godina.Kada je u kongresu drzao fasisticke govore uperene protiv Srbije i Srba.Vidi se da nezna da je njegov Pentagon sisao na zemlju-baza Bonstil.Valjda ne misli da ovaj put bombarduje Amerikance na srpskom Kosmetu.Bolje bi mu bilo da vrati iznudjeni srpski opanak,da bismo komletirali par i poklonili mister Trampu.Kad smo vec tu,Bajden nezna da“Kosovarstan“ bude nezavistan to mora da se potvrdi u UN-ma.Cisto sumnjam da se mister Bajden moze setiti koje su pet stalnih clanica Saveta Bezbednosti UN-ja?

  4. Prvo bi trebalo stici do te nezavisnosti, medjutim ta albanska tvorevina na Kosovu je sve samo ne nezavisna i suverena drzava. Klintonovska politika ciji deo je i Bajden nije uspela u legalizaciji te albanske tvorevine na Kosovu ni kada je bila na vrhuncu moci i uticaja a kamoli da ce sada.

        1. Ako se pitaju samo SAD i ako je sve reseno, zasto ta albanska tvorevina na Kosovu nije vec odavno legalizovama, zasto nije u vec u svim medjunarodnim organizacijama, zasto se uopste nesto pregovara sa Srbijom? Zbog cega se vec dve decenije razvlaci ovaj cirkus sa Kosovom ako se samo SAD pitaju i ako je sve reseno? Bice da se SAD vise ne pitaju kao sto su se nekada pitale.

  5. Tuzno je, ako ne i tragikomicno, da je Joe Biden predsednicki kandidat Demokratske stranke USA.
    Doticni, dozivotni Senator iz Delaware-a vec punih 38 godina, je ozbiljno nacet od demencije (citaj: Bolest Alzheimera-a) pa prema tome ne treba mu zameriti da je jos jedanput „prolupao“
    Steta za birace, da se Predsedniku Trump-u d¨Demokrate nemaju drugu alternativu osim Joe Biden-a / Bude li ipak izabran, napusta funkciju u roku od godinu dana, a na njegovu fotelju ce sesti radikalna levicarka Kamal Harris.
    Bumo videli

    1. Bravo za komentar! Ja već evo 16 godina živim u Kanadi i s obzirom da su nam SAD jedina zemlja sa kojom se Kanada kopneno graniči i da su privrede obe zemlje isprepletene, ulpratim američke izbore redovno kao i većina Kanađana čisto da vidimo čemu možemo da se nadamo. Ja iskreno ne mogu da verujem da zadnja dva puta Demokratska stranka ne može da nade nekog kredibilnog i kandidata bez mrlje: prvo 2016 izaberu Hilari Klinton od svih mogućih kandidata u Demokratskoj partiji( o njenim političkim greškama ne želim da trošim reči: ubistvo američkog ambasadora u Libiji, afera sa izgubljenih 30000 email-ova, itd), zatim sada za 2020 od svih mogućih kandidata izaberu Joe Baden-a čoveka koji ima 78 godina i skoro 40 godina u politici i kome je narodski rečeno brate mili vreme da ide u penziju, uziva u unucima. Ovo je njemu treći put da pokušava da uđe u Belu kuću valjda se vodi onom narodnom treća sreća. Pritom u njegovim skorašnjim TV intervjuima primetno je na žalost pogoršanje njegovih kignitivnih funkcija: zastajkivanje, nemogućnost da se seti imena nekih ljudi. A javna je tajna da je albanski lobista.
      S druge strane ni republikanci nisu ništa bolji. Dozvolili su jednom šoumenu kakav je Trump da pobedi kao kandidat njihove stranke i postane predsednik SAD pa se sad hvataju za glavu. Ono što ja vidim na američkom kanalima je užasna podeljenost jednih protiv drugih, svako drugo domaćinstvo ima oružje u kući što legalno što ilegalno.
      Ako je prva predsednička debata između Bajdena i Trampa odraz američkog društva onda samo mogu da kažem:“ Good luck to Americans“.

  6. neuspeh stvaranja narko drzave kosovo = pocetak je us propasti – saranicemo i cetrvtu imperiju

  7. Identično misli i Trampova administracija (Tramp ne misli ništa pošto ne zna geografiju, istoriju i ne zanima ga- osim u predizbornoj kampanji), samo što će vam Bajden ovo reći direktno.

  8. Наш Председник АВ је подржао Хилари Клинтон, самим тим и Бајдена, „зато што је паметан“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.