Bakić o izlasku na izbore: Borba za građane i levicu, a ne davanje legitimiteta

Ostavite komentar


  1. Možeš ti i šacica jada da jurite, mi obični građani, koji ne jurimo funkcije nećemo to raditi, treba nam miran život!!!.

      1. A ti kao ne bi trpeo za podrigušu i crvenu..??!? Veliko je to iskušenje, druže svedok..

  2. Spavač je aktiviran,sad počinje cirkus,zavalite se i uživajte,imamo karte za prvi red predstave „Totalno uništenje Srbije“!!!!

  3. e ovo vam je pravi razlog zašto će vučić vladati dok god to bude hteo. jedan dan govore jedno a drugi dan potpuno suprotno, sa ovakvim pristupom gosn Bakić je u startu proćerdao sav kredit koji je stekao među biračima unazad par godina sa svojim stavovima.

  4. Gospodin Bakić je doktor nauka i univerzitetski profesor, ali izjave koje daje nisu na tom nivou.
    Revolucije koje on obećava su za Evropu prošlost i nikakvih drugih cevi i jurenja po ulicama neće biti.
    Da li je on fasciniran revolucijama prošlosti, koje osim možda Francuske, ništa veliko nisu donele, ili voli da se o njemu piše u medijima.
    Šta god da je u pitanju, ovakvim pričama više pomaže Vučiću, nego promenama. Pomaže im da stavljajući njegove izjave u kontekst svoje propagande, satanizuju opoziciju.
    Ovakve izjave i ovakve stranke, su kao naručene za aktuelnu vlast.
    Politika nije samo teorija, ona je u većoj meri praksa, ili po Marksu, koji mu je izgleda uzor, spoj prakse i teorije.

  5. E moj Jovo Bakiću, kod većine koji nisu kupili diplomu izazivaš samo prezir. Njegov si čovek i nećeš se tòg epiteta nikada više rešiti. Obrukao si se. Mene nikada nisi prevario. Bio si mi sumnjiv oduvek.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.