Basta: Dodik se svakog dana trudi da provokacijama poremeti stabilnost regiona

Ostavite komentar


  1. Kakva velika srpska država?Nismo je uspjeli ostvariti sa kompletnim arsenalom JNA koji smo ne prevaru prisvojili i dok je još bilo koliko toliko onih koji bi se javili na mobilizaciju,a sad ta priča zvuči tragikomično

  2. Баста се сваког тренутка труди да провокацијама изда Србију.

  3. Sasvim normalan komentar sasvim ovaj psihobolesnik,koji je sad raskrinkan sav, gde se vidi kako mu porodica , sin ćerka. Debele pare uzimaju od te tvorevine zvana RS, kako se novac sliva u njihove džepove, počinje da se ponaša nerazumno, i poziva i tera ljude u rat rat za njega, tako da taj visoki predstavnik šta čeka, po ovlašćenjima koje ima smenjuje ga ..smenjuje odmah…inače bolesnik će izazvati teške sukobe…..

  4. Trebalo bi uvesti pravilo da se prenose izjave samo onih politicara ili wannabe politicara ili sta su ovakvi kao Basta koji mogu da dokazu da imaju vise od deset zagarantovanih glasaca.

  5. Moj Milane,
    kad u vojsku pođeš,
    nemoj moju
    kapiju da prođeš.

    Čekamo i tebe i sve takve
    U J E D I N I T E Lj E , da nam lično objasniš prednosti ujedinjenja.

  6. Sasvim razumljiv zaključak, samo rijetki političari to shvataju i hoće da kažu!

  7. Ona Evropa koja je bacala bombe po nama imala kolonije po svjetu otela Kosovo o njima Basta

  8. Tebe cemo u zatvor zbog veleizdaje i sluzenja stranim agresorima, kao i zbog teskih malverzacija i kradja dok si bio na celu toplana i u ministarskoj fotelji

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.