Bastać: Grad plaća paradržavne tabloide

Predsednik opštine Stari grad, povodom rezultata konkursa za sufinansiranje medijskih projekata od javnog značaja

Ostavite komentar


  1. Nego kad će Marko Bastać da radi svoj posao predsednika opštine Stari grad i da rešava probleme građana?… A da…nikad, ipak je on sposoban kao Bastać.

  2. Kada je sadašnja opozicija bila na vlasti sloboda medija je bila kao u komunizmu. Da zaista postoje medijska ograničenja, ne bi Vučić dozvoljavao užasna vređanja na njegov račun.

    1. Vidis, ovde je i tvoj botovski komentar objavljen, za razliku od vasih. SNS medija gde niko ko drugacije misli od Vucica nema sanse bilo sta da kaze.

  3. bilo bi krajnje korektno da opozicija ćuti što se tiče medija, znamo kako je bilo dok su oni bili na vlasti

    1. Gore od ove diktature nikad nije bilo.Ni pod Milosevicem. Ali, raduje me, sto su kroz istoriju svi tirani i njihovi pomagaci prosli na isti nacin..pre ili kasnije.

  4. sns je osmislio fin način da pere pare preko ovih tranfera novca medijima. pola od tog novca završi u džepovima sns-a i ljudi na vrhu te stranke.

  5. Ovo su ozbiljne optuzbe Bastaca, ali se bojim da su samo deo medijkih prepucavanja, jer da nisu, zavrsile bi na sudu .

  6. Grad ništa ne plaća nikakve usluge medija. Novinari su ti koja obavljaju svoj posao,zašta su i plaćeni. Bastać je poludeo skroz.

  7. Dokle Bastacu ne vidis koliko si ti novca iz opstine Stari grad proneverio

  8. Što je najvažnije Beograd plaća i Bastaća, a šta on radi, šta je uradio?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.