Beli: Ne sedite kod kuća, glasajte

Ostavite komentar


  1. Kad nema hrabrosti da se pojavi u emisiji i predstavi svoj program govori samo koliko je njegova hrabrost ispod svih očekivanja. Baš sam se razočarala!

  2. propustili ste da naznacite da je sto se EU tice da je naznacio EU kao cilj jer nam je potreban zajednicki pasos, a takodje ste propustili da naznacite da sto se Kosova tice Luka je rekao da za tu stvar bolje pitate ostale kandidate koji resavaju taj problem vec 17 godina, takodje se ne zna ko je autor clanka

    srdacan pozdrav, ave beli, samo jako

  3. REALNO, Luka Maksimović – BELI će dobiiti 11% glasova (oko 400.000) i biće treći , a ovi ispod njega će dobrovoljno otići u političku penziju, jer znaju da će na sledećim izborima BELI osvojiti preko 25%.

  4. Moj maloletni sin-posto je Vucic isao posle Preletacevica kaze:Ova dvojica vrlo slicno zvuce, imaju istu zvaku,
    ne znajuci da je Preletacevic parodija,naravno.Sta reci, a ne zaplakati

  5. Pa ovaj Preletačević nema pojma koja su ovlašćenja predsednika države pa je počaeo da valja neke gluposte. Pa nama je potreban predsednik države a neki cirkuzant.

  6. Od samog starta tvrdim da Beli vodi dobru kampanju.Gadja svoju ciljnu grupu,privukao je medije,nikoga ne pljuje,nikog ne vredja,ništa ne obećava!Dakle radi sve ono što bi narod veleo da radi jedan kandidat!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.