Beli se žali na RTS i N1

Ostavite komentar


  1. Beži Beli dok još imaš vremena. Srpska realnost nije šegačenje. Beži i ne traži đavola.

  2. Bićeš samo bot koji se dobro prodao u prvoj sezoni.Totalno razočarenje .
    Dokaz da je sve na prodaju.

  3. Ako ti je cilj da vređanjem naroda pokažeš koliko je sistem korumpiran tako što učestvuješ u korupciji (npr. izdravanja lične karte za jedan dan, prako GIK-ove veze), onda oni koji glasaju za tebe imaju ozbiljan problem moralnih kriterijuma a ti u najmanju ruku imaš problem jako lošeg ukusa.

  4. Аман брате имаш ли мере? Тек кад може муфтија из Пазара да буде ,,нада у чист Београд“ ма шта то значило можеш и ти. Само си требао да се договориш са пи аром АВ Марићем да пусти оне ваздијаније из парова бар да будете комплетни у завитлавању поштеног и моралног света!

  5. Za moje prijatelje i mene koji smo glasali za Belog i njegove na predhodnim izborima kada smo shvatili da je nedovoljno obrazovan,sposoban i jos uvek nezreo za politicku scenu ne samo Srbije nego i Mladenovca je veliko razocarenje.Treba mu jos puno vremena da otkloni nedostatke da bi se ravnopravno borio na politickoj sceni.Mi smo shvatili njegove mane i veste prevare i nismo vise naivni da mu verujemo kada smo shvatili da je sve radio iz svoje licne koristi.Mladenovcu nije napravio nikakvu reklamu niti ucinio nesto pozitivno, kako se hvali jedan od njegovih saradnika,niti su njegovi niti aktivisti SNS-a koji vode grad neuspesno ucinili da Mladenovac napreduje i ne lici samo na jednu ucmalu palanku.Trenutno ni Beli ni naprednjaci koji ne znaju uspesno da vode grad ne zasluzuju podrsku svih onih koji znaju da razmisljaju.

    1. A ko će po Vama spasiti Mladenovac i sve ostale u Srbiji? Bivši, sadašnji ili neki ini. Žao mi je što niste shvatili svog sugrađanina, koji jeste mlad i bez iskustva, ali je uspeo sa svojom ekipom da prodrma Mladenovac kako god.
      Ako ste očekivali da će ovi tek tako da predaju vlast, i ako ste očekivali da će Mladenovac da procveta zbog 11 poslanika Belog, onda ste zaista politički naivni. Našli su način da se pročuje za njih, ušli u skupštinu i kao što rekoše na sednicama dižu galamu, ako ništa drugo. To je početak borbe, dali su nam model kako možeš da počneš da rušiš sistem iznutra, a dalje treba delati. Jasno mi je zašto želi da pokuša u Beogradu, obzirom da su Bgd i Mladenovac 011, isto kao što mi je jasno zašto nije otišao u Aranđelovac da pravi pokret i da se kandiduju na ovim izborima, ali je dao primer nezadovoljnima u Aranđelovcu kako mogu da se organizuju, kandiduju, rade, osvoje simpatije svojih građana koji ih poznaju i uđu u skupštinu Aranđelovca da DIŽU GALAMU i da ako ništa drugo nerviraju i malo kontrolišu koalicije na vlasti.

  6. Vidim ovde ste udarili na Belog, a kada se posalje komentar za ove DOS kandidate koji su se godinama itekako dokazali kao posten i nekorumpiran svet, onda cenzurisete. Nece ti bivsi doneti promene, to zapamtite vec jednom, oni su i doveli dovde, a Beli ce dobiti glasove Belih listica u Belom gradu i onih glasaca koji su DOS izgubili, zna se dobro zasto, pa nisu svrake popile memoriju ljudima.

  7. Поштована редакцијо Данаса. Малопре сте ми уклонили коментар јер сам позвао људе на конструктивни дијалог. ПОТПУНО разумем ваше разлоге и небих улазио у дискусију око тога. Зато ћу свој коментар да формулишем на другачији начин и молим Вас да то испоштујете. Напомињем да на овом месту постоје 5 коментара против листе Белог. Дозволите један афирмативни.

    ЗАШТО ЋУ ЈА ДА ГЛАСАМ ЗА ЛИСТУ БЕЛОГ?

    Преко 30 година живим у латентном и стварном сиромаштву због тога што је група људи (од 200 до 500) крајем 80-тих година прошлог века преузела Републику Србију од народа и ставила је у функцију својих интереса. Повремено се смењују на власти, а ми и даље сиротиња. Ја их зовем политичко – грабежна каста.

    За актуелну власт не могу да гласам јер су овај процес само довели до савршенства. Тачка.

    За било кога ко је учествовао у власти за време Бориса Тадића не могу да гласам, јер су имали прилику, а мене, шетача и обичног човека су потпуно изневерили и арогантно заборавили. Мишљења сам да су најбитнији услови убрзаног привредног раста Републике Србије пуна једнакост свих пред законом (оно што енглези зову правна држава) и јачање институција Републике Србије као сервиса грађана и привреде. Па неће холанђанин, швабо, швеђанин да дође да улаже у земљу у којој није једнак пред законом. Навико бре. Неће да дође у земљу где мора да се убије да дође до информације о отварању нећега, и томе слично. Зато, подсећам на сечу прописа која је започета и никада завршена. Подесећам на реформу државне управе која је започета и никада завршена. Подсећам на реформу судства са којом се спрдала и ЕУ. Зато за овај блок не могу да гласам.

    За мале странке које не заговарају општу промену постојећег обрасца организације Републике Србије не могу да гласам јер парцијалне промене у оквирима постојећег обрасца неће избавити ову земљу из сиромаштва.

    ОК. Постоји ту и покрет НДБГ. То су ОК људи. Ценим њихов рад. Али просто по сензибилитету ми је ближа Белова листа. Ми волимо Српски рок, они воле Српски панк, а сви презиремо турбо.

    Ето зашто ћу ја да гласам за листу Белог.

    1. I zato ces glasati za nekoga ko ocigledno zeli od svih nas da napravi majmune. Ne zelim da pripadam toj grupi niti grupi ovih koji su na vlasti. Drago mi je sto se takozvani Beli potpuno otkrio.

      1. Niti je šta obećavao, niti je izneverio. Kandidovao se za predsednika, osvojio šta je osvojio i toje to. I sada isto, niti šta obećava, samim tim neće ni razočarati. Ima želju i pokušava da štemuje sistem parče po parče jer sa betonom drugačije ne možeš ako imaš samo špic i čekić i moraš ručno. Žalosno je što ostatak opozicije koji ima hilti ne želi iz mnogo majmunskih razloga da se ujedini i sruši betonski zid vlasti. Lepo bi bilo da ste izneli svoju opciju da nas posavetujete pa da se spasimo i mi toga da ne postanemo majmuni.

        1. Nije obecavao ali je izneverio i prevario mnoge. Samo se sprdao. Mi vec imamo jednog koji se sprda sa svima nama .,ipa nam nije potreban jos jedan.

      2. Draga Marina. Svaki covek je covek jer ima slobodnu volju. Kojot nema slobodnu volju, vuk nema slobodnu volju, krokodil nema slobodnu volju. Pozivam tebe da svojom slobodnom voljom glasas u skladu sa svoj savescu. Prijateljski pozdrav

  8. Da mogu,glasao bih za „DuhSebia“ !! Covek je sve rek’o umesto mene i hvala mu !!!!!!

    1. Brate Zrenjaninac,samo hrabro. Ne odustajemo zbog nase dece. Ofanziva full. Znaj tek dolazi pkcetak borbe, nikako kraj

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.