Belić: Ustav da bude „sveto slovo“, a ne predsednik

Bivši predsednik opštine Alibunar govori za Danas o svojoj smeni i načinu na koji funkcioniše SNS

Ostavite komentar


  1. Svaki (SNS) funkcioner bi ovo mogao da kaže, ako bi mu oduzeli fotelju i privilegije. Srbija je u problemu što je većina spremna da proda dušu za šaku dolara. Licemerstvo nikada i nikome ne donosi sreću, samo čista savest.

  2. E pa nece moci! .. Lustracija za takve kao sto si ti je neophodna. Mozda mozes da prodjes u Narodnoj stranci i kod Djilasa, ali, biografiju da operes kod naroda neces moci. Treba ti zabraniti da se bavis politikom dozivotno!

  3. Sve ovo sto je rekao je tacno!?On je nama bio dobar predsednik,svakoga je saslusao i izasao u susret!Nije nista obecavao ali je radio,i video se napredak,videlo se da kuca ima gazdu! A ova sadasnja u opstini Alibunar ..bogu plakati! Nigde ih nema ,obecavali narodu sve i svasta..i nikom nista da ispune! Mozete da ga mrzite ..ali on ko predsednik Opstine je bio dobar!!

  4. Sve sto je rekao je tacno ! On je nama bio dobar predsednik!Svakoga je saslusao i primio ,gledao da izadje u susret !On dok je bio predsednik …ulozili su u Alibunar i Karlovac ..samo sto neki nezele da priznaju! A sta ovi rade sto su sad mesto njega! Nista!!Nigde ih nema ,nepojavljuju se! Jos jednom cu reci „on je nama bio dobar predsednik „.!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.