Beogradski protest „1 od 5 miliona“ u subotu biće posvećen problemima u obrazovanju

Ostavite komentar


  1. Kada sam pustio komentar,da će SzS-ovci organizovati skup u subotu sa temom testovi iz osnovne škole,prosto nisam znao koliko sam „vidovit“. Ni sam ne znam odakle mi taj dar.(hahaha) Mnogo ste predvidivi vi iz SzS-a. Ovo i ovakvi potezi samo dokazuje koliko su ti skupovi očajnički,jer preko dece se pokušava doći do roditelja,a onda,kao,do masovnosti skupa.Inače sam još svašta po nešto izkomentarisao,samo što mi redakcija „Danas“-a ne objavljuje komentare. Baš se pitam zašto?!

    1. Verovatno zato što su „obektivni“ i zato što „poštuju“ tuđe mišljenje.

  2. crna srbijo crnja nemos biti nema boraca iz 90 ih ni doktora ni srba sve otislo u njemacku da radi za hleb a deca srbije sama ostala da traze [prava svoja

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.