Beogradskih izbora će biti sasvim sigurno, samo je pitanje šta će biti Vučićevo obrazloženje, tvrde sagovornici Danasa

Ostavite komentar


  1. Na ponovljenim izborima Nestorović kupi glasove Dveri i Zavetnika i uzima 10%, Vučić uzima dodatnih 2-3% ucenjenih i fantoma, opozicija će zbog uzimanja mandata u republici imati 5% manje. Sultan i Nestor prave koaliciju i vlast u Beogradu.

  2. E, ako Miki „majstor“ na armoniki kaže, tako će bidne. Jer mi iz Počekovinu najbolje znamo zašto je Miki izgubio ubedljivo izbore i u našu malu domaćinsku sredinu.

  3. Nestorović:“rat je mir, sloboda je ropstvo, kugla je ravna ploča“
    Inače, najbolji dokaz saradnje sa SNS nije njegovo odbijanje da uđe u koaliciju sa njima sad, nego njihovo gostovanje na Vučićevim televizijama, njihovo odbijanje da kažu išta istinito o Vučiću (npr da je pokrao izbore), njihova otvorenost da uđu sa SNS u vlast odmah posle izborne noći, njihovo aktivno učešće na izborima baš u momentu kada SNS ima najveće šanse da izgubi, njihovo rekordno brzo skupljanje potpisa, Vučićeva suzdržanost da njih kritikuje, iiiii njihovi napadi na najveću koaliciju opozicije. E TO su dokazi, čisto da neko ne nasedne da providne manipulacije i igrice rečima!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.