Berbok: Ako Srbija želi članstvo, ključno je da podrži spoljnu politiku EU, a time i sankcije

Ostavite komentar


  1. Evropska Unija ima Buducnost ? Samo nastavite sa sankcijama dok se ne unistite ,dok Amerika nastavlja sa uvozima nafte i gasa .

  2. Za Srbiju je najvaznije da se odvoji od Rusije na svaki nacin. Srbiji je mesto u EU i NATO.

  3. Ako Nemačka hoće Srbiju u EU, ključno je da nadoknadi ratnu štetu za I, II svetski rat i bombardovanje u okviru NATO 1999

  4. Ako EU hoće Srbiju u svom krilu, a ne u ruskom i kineskom, onda neka podrži unutrašnju politiku Srbije i njen teritorijalni integritet.
    Tražimo li mnogo? Tražimo samo ono što se garantuje Bosni, Ukrajini, Severnoj Makedoniji, Spaniji,…

  5. Cisto i jasno nemoze se lagati i obecavati a raditi suprotno od obecanja hocemo pare sa zapada a da saradjujemo sa Putinom e pa nece moci vise Vucicu.

  6. Gospođo Berbok, pošaljite nam još nekoliko kamiona šargarepa. Mi smo još oni istimagarci iz 2000. godine koji će ponovo nasesti na vaša obećanja, samo sada imamo po 22 godine više. Pošaljite nam još parola „EU nema altenativu“, sipaćemo vaše parole u traktor. Za to vreme, Kina nam šalje stvari koje su nam stvarno potrebne: vakcine, mostove, železničke pruge, protivavionsku odbranu da se odbranimo od vaših letećih štapova… NIsam rekao da više volim Kinu nego EU. Ali kada u rafovima nema pršute, narod kupi parizer.

  7. NE ZELIMO, BERBOKOVA! UZMITE U VASU DRUZINU VUCICA, ON TU IZVRSNO PASE, A NAS SRBE OSTAVITE NA MIRU.

  8. Санкције Русији одмах а чланство „на дођем ти“, па ће бити КиМ, па РС, па ЦГ, па до „испод шљиву“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.