Berlinske diplomate o aktuelnom stavu nemačkih političara prema Beogradu

Ostavite komentar


  1. Ma nisu oni upoznati sa formatom moralne gromade Gradjanke Gordane Čomić. Kada ona uzme stvar u svoje ruke…

  2. sve ovo je tako mucno, kao nemci ga ne vide u dobrom svetlu i zameraju mu tolike stvari, ali eto opet se drze njega, da im odradi kosovo i po jos nesta!

  3. Predsednik „flertuje“ sa Moskvom a Berlin gradi gasovod sa Rusima. Čitava Evropa je jedan žalostan kontinent malih, nebitnih i iskompleksiranih nacija.

  4. Prvo razjasnite ko je, kada, kako i na kojim izborima izabrao „predstavnike“ tih „diplomatskih krugova iz Berlina“, čiji diplomata, i da li je diplomata ilu možebiti – domar srpske anbasade?

    A onda objasnite zašto ti kobajagi „predstavnici“ govore anonimno – kad su već „predstavnici krugova“.

    A ako nisu baš bukvalno „predstavnici diplomatskih krugova“, onda brate recite „primerak“ a ne“predstavnik“. I da taj anonimac priča u svoje ime, ali i objasnite – zašto anonimno? Otkud znam da dopisnik nije sve sam izmislio?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.