Bez dogovora LDP i SNS

Ostavite komentar


  1. Ma šalio se Vučić, a Čeda zagrizao, ponadao se da bude ministar,nema od toga ništa. Vučić pravi ozbiljnu vladu, a Čedica se tu nikako ne uklapa.

  2. Jedina odluka ispravna je da SNS-a je da ne uzme u buducu vladu LDP jer je ona stranka koju je narod na proteklim izborima sasvim zasluzeno uskratio poverenje jer politikom koju vode to nisu zasluzili.

  3. Увођење Србије у НАТО, усвајање става да је Сребреница геноцид, рашавање косовске кризе признавањем Косова, НИКАКО, али никако Чедо! То није у интересу Србије!

  4. Biće da je SNS pre odabrao Dačića nego njih, pa sad kao "grožđe je ionako kiselo".

  5. Stiče se utisak da je izvršna vlast postala božanstveni izvršni forum – festival, parada i svečanost na kojoj se politički lideri proizvode i promovišu u bogove i na kojoj stiču besmrtnost.

  6. Sastav nove Vlade ce ciniti samo one stranke koje ce raditi u interesu gradjana

  7. Čeda se ponadao da će ga Vučić primiti,znalo se da neće biti ništa od toga.

  8. U sastav nove Vlade ce biti samo pozvane one stranke koje ce iskljucivo raditi u interesu gradjana Srbije

  9. Ceda je preterao sa svojim ulizivanjem Vucicu i ne verujem da ce biti pozvan u novu Vladu

  10. Naravno da se SNS i LDP nisu mogle dogovoriti jer imaju "mnogo iste lidere". Razlika je u tome da ono sto Ceda radi i govori javno, AV radi /verovatno i govori/ ispod zita. Politika /taktika/ za debile, na stetu naroda i Srbije. Dve razlicite skole: Navijacko huliganska i lazne beogradske elite a rezultat isti, politicari bez znanja i zanimanja.

  11. A da li je neko ozbiljno uzimao LDP kao deo nove vlade. Oni se sami preporucili, a sada se izygleda samo na sebe i ljute

  12. u Vladi trebaju vredni ,pouzdani ljudi a predstavnici LDP bas nesto i ne mogu da se pohvale svojim radom.Biti u vladi treba i zasluziti ,jer Vucic ceni rad ,sto je i normalno.

  13. LDP je proslost politickog zivota Srbije. Sa vecinom ideja LDP se tesko sloziti sa nekima se to i moze. Pa ipak problem je bio i ostao vlasnik ili suvlasnik Fidelinke koji ih promovise. Ne postoji moralni integritet verodostojnost koja stoji iza reci. I jedna veoma vazna stvar LDP nije u poziciji da pregovara o bilo cemu. Liberalni postulat je imate onoliko moci koliko imate podrsku glasaca. U slucaju LDP ona je minora i veoma nesrazmerna megalomanskim ambicijama lidera da menja Srbiju. Sa jedva par procenata glasova.

  14. Šansu i ponudu za učešće u vladi ste imali ali niste hteli pea sada uživajte u opoziciji do neke nove šanse za četiri godine.

  15. Како са Чедом нешто договорити, а не урушити властити рејтинг?

  16. Oni koji Srbiju guraju u NATO i koji Srbe proglašavaju za genocidni narod zaista nemaju mesta u Vladi Srbije.

  17. Politike SNS-a i LDP-a suštinski se razlikuju i zbog toga nije bilo dogovora,sigurno je da SNS neće sprovoditi politiku priznavanja Kosova,guranja Srbije u NATO i proglašenja Srba za genocidni narod.

  18. Sta su ocekivali oni iz :LDP-a da ce da udju u vladu jer su neophodni a procenat glasova na izborima zanemarljiv.

  19. LDP nije ni zasluzio da udje u vladu sa svojim stavom prema prvenstveno spoljnoj politici a drugo nemaju oni sta da ponude za funkciju da je toliko bolje od nekog iz SNS-a.

  20. O kakvom iskrenom partnerstvu sa Hrvatskom Jovanovic govori kad nam podmecu nogu na svakom koraku?

  21. Da je SNS napravio koaliciju sa LDP tačno više nikad ne bi izašao na glasanje. Čeda je običan plaćenik bez obraza i ne bi trebalo ni da radi u skupštinskom restoranu a kamoli da bude u koaliciji sa vodećom strankom i svima nama da kroji sudbinu.

  22. LDP su klasični ekstremi, ne može sopstveni narod da ti bude kriv zato što si ustao ne levu nogu.

  23. Kakvo cudo sto LDP ne moze da se dogovori? Pa oni sami sa sobom ne mogu da izadju na kraj!

  24. LDP je CIA-NATO stranka , a njenom lideru nije mesto u vladi, nego u kanalizaciji, kao i drugim korumpiranim CIA-NATO slugama.

  25. To sto LDP nece bitiu vlast citam kao potvrdu da SNS ibegava cisto proevropsku politika. I naravno ne radujem se tome.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.