Biljana Stojković: Možemo li sa Aleksandrom Vučićem i njegovim režimom da očekujemo da će sporazum sa Prištinom biti prihvatljiv?

Ostavite komentar


  1. Verovatno mislite na Kosovo i vladu Kosova? A ne na lokalne organe gradske samouprave grada Prištine?

    Onda tako i recite!

  2. „jer se tokom 30 godina takvog stanja videlo drastično smanjenje broja Srba“
    Имате ли податке о томе колико се смањио број не-Срба због исељавања у западну европу и северну америку, као и због повећане смртности од канцера услед присуства осиромашеног уранијума?

  3. Pa ako referendum nema smisla u nedemokratskoj drzavi hajde onda da ukinemo i izbore jer i oni nemaju smisla u ovakvoj nedemokratskoj drzavi? I opozicija je u istom fazonu kao i AV , narod vide samo kao podanike , bez prava glasa. A ako Stojkovićka vidi EU kao neko prirodno stanište(kao da smo neke životinje ) nek slobodno ide tamo , ja lično ne mislim tako , kao i većina građana.

  4. Biljana Stojković: Možemo li sa Aleksandrom Vučićem i njegovim režimom da očekujemo da će sporazum sa Prištinom biti prihvatljiv?

    MOZETE ako sporazum bude „po volji Aljbinu Kurtiju“ sve ostalo vam je „racun bez krcmara“ !

  5. kao takvo nemoze uci u okvire Srbije bez odluke medjunarodnog suda pravde u UN.Sve ostalo vodi u rat i nered.

  6. Sve dok je vucic na vlast nece biti dogovora sa kosovom jer ne odgovara njemu jer se krije od raznih afera on dugovlaci namerno sporazum sa pristinom

  7. Svaka čast Biljana na studioznom tekstu Vi ste jako kvalitetna i iskrena osoba u ovoj našoj jadnoj politici sa onim najgorim na vlasti Vidimo da ste uporni i odgovorni !!! Podržimo svi ovu divnu osobu!!!!

  8. Gospodjo bitan je stvarni polozaj Srba,i njihova ljudska prava,pravo na imovinu,jezik,polozaj Crkve.Kosovo je bez srpske policije,vojske,sudstva dakle po njima bez srpske tiranije i diktature i dali se nesto promenilo u njihovom stavu prema srbima.Evo sad sahranjuju mrtve svinje u srpsko selo.Oni bi bili zadovoljni kada bi ih Vucic priznao a onimogli da rade srbima sta hoce .A i vi biste bili zadovoljni.

  9. Ako možete Vučiću da verujete sve one BLJUVOTINE koje izgovara na „udruzenom zlocinackom poduhvatu“ sa Miloradom Dodikom i onim Popom vezane za „Oluju“ koje blage veze nemaju sa istinom, onda Vučiću mozete sve da verujete !

  10. @Sporazum sa gradom Prištinom?

    Koliko puta moras da napises taj „komentar“ i na koliko portala da bi dobio honorar tj. burek?

  11. Госпођо, радије се бавите биологијом, на пољу ампутације КиМ од Србије, нећете добити подршку грађана.

  12. Kurtiju je ponekad tesko da prihvati predloge Vucica, jer se tada pita; kako je moguce da je ovaj veci Albanac od mene i da se jace i istrajnije bori za nezavisno Kosovo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.