Biljana Stojković: Protestovaćemo uz epidemiološke mere

Profesorka za Danas o pozivu Građanskog otpora na demonstracije

Ostavite komentar


    1. I ja bih dosla ali mi je BG daleko a imam 70 godina i nisam bas dobrog zdravlja. Da li ce neko organizovati pobunu u Nisu. Do sad sam bila neutralna sad hocu u opoziciju. Volela bih i da pitam Vucica zasto koristi te jeftine politicke trikove slikajuci se kako na poslu jede boraniju a odmah posle par dana govori kako je vazno da su serpe i lonci puni. Puni da ali cime cigurno ne pecenjem i skupim sirevima i vinima sa kojima se gospodin predsednik ne slika za javnost.

      1. Baba glasaj za ovu takozvanu opoziciju,neces imat ni serpu,a bogami ni buraniju.

Ostavite komentar


Politika

Šta je ambasador Izraela izjavio o Rezoluciji o Srebrenici? 10

Šta je ambasador Izraela izjavio o Rezoluciji o Srebrenici?

Izrael nikada nije prihvatio da se zločin u Srebrenici nazove genocidom, te da rezolucija Generalne skupštine Ujedinjenih nacija ne nosi pozitivnu poruku ili ideju da Bosna i Hercegovina treba da ostane ujedinjena država, rekao je u intervjuu za Sputnjik na srpskom ambasador Izraela u Srbiji Jahel Vilan.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.