BIRODI: Da predsednik Srbije ne spinuje javnost u vezi sa potpisivanjem Zakona o eksproprijaciji

Ostavite komentar


  1. Birodi, vi ste postavili pitanje, on ima pravo da se poigrava sa njim. Kandidujte se na izborima i budite izabrani od naroda i onda ćete i moći pričati i raditi ono o čemu želite, a ovako ste ograničeni idologijom obog ko vas plaća.

  2. Nisam siguran dal se u nas spin zove obrt ili okret. Valjda je pozvan da ne obrce ili okrece informacije u javnosti a u duhu jezika bi bilo izvrce ili podmice. Sve dok se usvaja ta terminologija glavni spineri ce spinovati a spinovani narod ce ostati spinut.
    Ako BIRODI koji je objektivan u kritici vlasti ne brine o problemima za koje krtikuje vlast, kao sto prihvata ovo sakacenje jezika, onda to nije potpuna kritika niti drugacija misao jer ovakav naslov mozemo protumaciti da samo njega, samo ovaj put, pozivaju da ne „spin-uje javnost“ (sta god to znacilo).

  3. Sta ovaj potpisuje sta ne potpisuje to je nebitno svakako posle njega predstoji ogroman posao da se zemlja dovede u normalno stanje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.