BIRODI: Za pad Srbije na svetskoj listi Indeksa korpucije odgovorna lična vlast Vučića

Ostavite komentar


  1. Indeks percepcije korupcije odnosi se na to da li građani misle da je zemlja korumpirana a ne i da li je i kolika je korupcija. Dakle meri neki subjektivan osećaj ljudi. Da budemo načisto pre nego što se pročita ovo kukanje.

  2. BORBA PROTIV KORUPCIJE KORUPCIJOM

    Naša vlast uvela je korupcija borbe protiv korupcije i “lične vlasti” pojedinaca. Kako misle vlastodršci da nas uvedu u EU kada je naš indeks korupcije za 28 poena lošiji od proseka EU i sedam pojena smo lošiji od svetskog proseka. To ne čudi kada jedan čovek obavlja sve funkcije, a funkcioneri služe da aplaudiraju, uvlače se šefu i klimaju glavom, kao odobravanja postupaka pretpostavčljenog. Šta li će biti sa milijardama za EKSPO 27, koliko njih će skrenuti s puta i otići u džepove vodećih ljudi. Ako ne može da radte standard, neka raste korupcija i lopovluk.

  3. Bavite se vi korupcijom u vašoj zemlji šta vi imate sa tim kako je u Srbiji i da li ima korupcije i za šta je Vučić kriv ili nije. To je na građanima Srbije da proceni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.