Biserko: Susedne zemlje bi trebalo da budu zabrinute zbog zveckanja oružjem

Predsednica Helsiškog odbora za ljudska prava za Danas o izjavi američkog ambasadora o velikom ulaganju Srbije u kupovinu vojne opreme

Ostavite komentar


  1. “Gospodjo“ Biserko, za nas u Srbiji je bolje, da naši neprijatelji budu zabrinuti, nego, da mi budemo zabrinuti.

  2. A pod diversifikacijom podrazumeva snabdevanje i iz Amerike. Kao što su nagovorili EU da se inati oko isporuke gasa sever 2, a onda je „ispalili“ i znatno smanjili svoje idporuke. G-dja Biserko bi mogla da komentariše nešto drugo a ne da podilazi američkom ambasadoru koji izjavljuje kako oni neće da se mešaju u unutrašnje stvari Srbije a onda deli savete za sve i svašta. Da ih je briga za Srbiju, insistirali bi na poštovanju institucija i osudili uzurpaciju vlasti od strane jedne ličnosti. Ali dokle god je taj spreman da sluša, to ih ne zanima. A Biserko, možda, ne bi komentarisala nešto što ne zna kada bi znala bilo šta drugo. Važno da se trudi da i dalje obezbedi apanažu za to što radi.

  3. Naravno da Srbiji treba oruzje, da se ne bi ponovila 1999 i NATO. Zasto treba slepo verovati NATOu? I oni slede samo sopstvene Interesse! Ili neko veruje, da NATO odjednom voli Srbiju I Srpski narod.

  4. Vidim da necete da objavljujete komentare koje napisem gazda vam zabranio. To je demokratija po njemu, zato nikad vise na vlasti. A vama koji tu radite zelim sve najbolje u Novoj godini.

  5. Sonju biserno inače ne mogu da slušam, poenta je da nismo imali Ama bas nista i sada postajemo operativni to jest dolazimo u normalno stanje a ne u super vojno ratno stanje nego u normalu. Sto bi to nekom smetalo, valjda svi vole da budemo boranija i Indijanci pa da mogu da se sprdaju sa nama

  6. Srbija je miroljubiva. Nikad nije napadala Crnu Goru (samo srušila Duklju, srušila Zetu, srušila kraljevinu Crnu Goru. ) Nijew rušila Vukovar, Bosnu, Sarajevo, Srebrenica…). Srbija se naoružava, to govore neprijatelji mirne , velike Srbije

  7. Sonju Biserka stalno brine Srbija i Srbi, od tolike brige ovih 30 godina zaslužila je najviše državno priznanje ove zemlje i da je posle toga pošaljeno u mirovinu, da se napokon umiri.

  8. E, kad je Srbiju bombardovao NATO, sve komšije su likovale i opet bi.
    Vreme je i da se malo brinu .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.