Bivši ambasador Đukić: Ukrajina se umiriti ne može

Ostavite komentar


  1. I ovo je analiza jednog (makar i bivšeg) ambasadora?!? Katastrofa koliko se nalupetao…

  2. Ti se EX ambasadore u rat i vojsku nimalo ne razumeš. Bolje mudro ćuti na tu temu. Sa vojničke tačke gledišta ovo je do sada odlično urađeno i odlično ide i neće dugo trajati. E, posle toga neka političari podižu stolice, čiste srču i stavljaju čiste stolnjake.

  3. Dok je ziveo na drzavnim jaslama od ambasadorske plate, bilo mu dobro, sad u penziji ne moze toliko da trosi, pa dopunjuje budzet dotacijama iz cia budzeta.

  4. Sve naše škole, akademije, kursevi itd. koje se tiču spoljne politike u osnovi imaju defetizam.

  5. U pravu si, trebalo je oduvek postavljati za ambasadore i konzule kadrove poput Šabana odnosno njegovog sina, zašto ne u budućnosti Cecu, Jecu ili Mecu a kasnije i njihovu decu, što da ne? Gde je kraj ovoj logici? Zna se…kad se ispucaju odoše na smetlište istorije, a naša deca će trpeti posledice kao što i mi sada trpimo.

  6. Pametno govoriš, ali to ne dopire do mozga prosječnog Srbina. Srbi bi Ruske tenkove i u Beogradu dočekali cvećem jer su zaboravili šta su radili 1944 njihovim bakama ili znaju…

  7. G. Djukiću kad bi ste se predstavi li kao neka vršačka ili proročnik možda bi bio saglasan sa vama, ovako dolazim do zaključka da ste član opozicije, odnosno bivše vlasti.

  8. Bivši je činjenica da je bio sa bivšom vlašću u Srbiji, to znači da je opoziciona, i sve je jasno, njegov komentar izvučen iz nekog grneta

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.