Bler: Našli smo kandidate za posao u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Stovarište i ofšor zona to ti SNSrbistan. Paradiso za pošten mafijaški svijet. Pozdrav iz Johanesburg, RSA.

  2. Nisu to nikakvi savetnici, nego nalogodavci, koje Vucic mora da prihvati, dok nama prica o suverenosti i samostalnosti .

  3. Staces ti u Srbiji. Kako te nije sramota, nije ti dovoljno sto si ucestvovao u bombardovanju Srbije. Pa da jos treba da poradis sa britanskom obavestajnom sluzbom na unistenju Srbije, naravno zajedno sa srpskim supletama.

    1. Pa sta ce covek, nije on kriv. Prosto nije mogao da odbije Vucica i njegove tj. nase pare.

  4. Ако држава Србија добро плати „саветникеˮ по препоруци Г-дина Блера, ја им више верујем него нашим домаћим грамзивим јапајајцима, који се баве јавним послом искључиво на штету грађана Србије а у своју личну материјалну и политичку корист.

  5. klinton, soroš, šreder, bler (namerno malim slovima)… Ko je sledeći? solana?

  6. Institut zločinca Blera, po rečima hronopremijerke i njenog vođe, mnogo (ne)sebično pomaže vladajućoj garnituri i to besplatno. Da nije smešno bilo bi zabavno, nema besplatan ručak. Gde može najveći naš (ne)prijatelj da radi za nas bez para, jedino ako iskijava grehove iz 1999. godine, kada je bio najveći glasnogovornik za zločinačko bombardovanje Srbije, kada su pobili par hiljada nevinih i napravili štetu, neki kažu, od sto milijarde dolara. Umesto taj zločinac da odleži 20 godina zatvora, na koliko je osuđen, on postaje najveći prijatelj, pomagač i savetnik vodećih ljudi. On možda njih nije bombardovao (mada su neki od njih bili najbolji ministri tadašnje Vlade), već Miloševića. Zlo da bude veće, Bler je istovremeno savetnik i Ediju Rami. Jedne savetuje uspešno do podne, a druge od podneva. Kakva savetovanja, takvo i ponašanje, slično?

  7. Pitanje za manje pismene,koje je u direktnoj vezi sa saverodavnim rezultatima Toni Blera i njemu sličnim neprijateljima: da li predstavnici Beograda tako uporno,a godinama već (kao što će i kroz neki dan) trče u Brisel,i u još tri zreza oko njega,da bi POVTATILI oko 17 odsto srpskih okupiranih teritorija u sastav srpske države,ili da ih se,zvanično,ODREKNU u korist Šiptara (čitaj: u korist njihove nove,a druge po redu, šiptarske države na Balkanu,ali ne,recimo,na teritoriji Finske,nego na srpskoj zemlji?) (Kraj pitanja)

  8. taj jadni bler je ostao bez novca te mora kao placenik i ostareli penzioner
    da se bavi placenickim poslom negde na balkanu.on sigurno ni dan danas
    nema pojma o istoriji tog dela sveta koji nekada pripadao velikoj vizantis
    koj imperiji unistenoj od vazala vatikanskog katolicizma.veliki manko
    mnogih poiticara je neznanje protekle istorije i potkupljivosti koja se
    granici sa obicnim prostaklukom.

  9. ako je srbija spala na to da ih savetuju bivsi engleski politicari onda za srbe
    ne vidim nikakav izlaz iz corsokaka u kome se nalaze.istoriski je dokazano da su engleski prsti najvise nepravde ucinili tokom interesovanja za „dobro“ srpske populacije sto je srpski narod kostalo masovnog nesta
    janja sa ovoga sveta.nemam nameru da nabrajan te „ljubaznosti“ jer se
    one mogu naci u svim proteklim istoriskim dogadjajima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.