Entoni Blinken: Pet zemalja EU će priznati Kosovo, ali Srbija…

Ostavite komentar


  1. Vucic moze da prizna sve pa o tzv Kosovo ali to je za Srbiju pravno nistavno i neobavezujuce. Nikada Srbija nece priznati tzv Kosovo.

  2. Srbija?sta i ko je to?Narod?To je bezlicna masa.Da li je to jedan covek koji izgovara ono cuveno-u ime naroda.Planeta ce naci nacina da se oslobodi ove posasti zvane(ne)covek .

  3. Genocidna Amerika drugo i nezna osim pretiti,ubijati neduzne i otimati,ali svemu dodje jednom kraj,sto vec polako,ali sigurno genocidasi idu ka proslos. Rusija i Kina ce preuzeti veliku ulogu oko toga da se zapad polako prevasputa i pripitomi

  4. Srbija je de facto priznala Kosovo. To je ono što su SAD i EU želeli. Zvanično de jure priznanje više nije bitno i niko ga i ne zahteva pa je Vučićevo busanje „neću priznati“ bespredmetno.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.