BNV: Formirati bošnjački blok u Skupštini Srbije

Ostavite komentar


  1. Formirati Bošnjački blok u Skupštini Srbije? A koji je to narod, ti „Bošnjaci“ -i šta će im biti cilj u skupštinskom radu kao „blok“? To je, po meni, totalno izmišljeni narod koji na teritoriji Srbije NIKADA nije postojao.Oni, po pripadnosti državi u kojoj su se rodili i u kojoj žive i čije državljanstvo imaju mogu samo da budu SRBIJANCi muslimanske vere i ništa drugo. Ako baš žele da su pripadnici neke druge države, Bosna im nije daleko pa neka se tamo „organizuju“. Njima bi jedini cilj kao grupe tobožih „Bošnjaka“ u Skupštini Srbije bilo otcepljivanja, posle Kosmeta, još jedne iskonski srpske, Raške oblasti od matice Srbije i verovatno pripajanje Kosmetu i Bosni u cilju stvaranja odavno planirane i od petrol-zemalja finansirane „Zelene transferzale“. To Srbija po cenu života ne sme da dozvoli, ma koliko u tom pravcu radio njen samozvani „predsednik“ Aleksandar Vučić! On je „uspeo“ da u Beogradu u BG na vodi etablira Arape, poklonio im je desetine hiljade najplodnije zemlje u Vojvodini i kroz tajne ugovore ko zna šta još, pa je sada, tako izgleda, na redu Raška oblast, Preševska dolina i tako dalje -možda sve do Kraljeva i Niša! Srbi moraju da se reše tog čoveka i njegove vlade ako ne žele da se jednog jutra probude pod samo JEDNOM ŠLJIVOM!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.