Bogovič: EU zabrinuta zbog vojne saradnje sa Rusijom

*Altman: Vučić okrenut razgovorima sa Zapadom, Dačić sa Istokom *Moldvai: Teško je održati postojeći nivo odnosa sa Moskvom
Srbija u 2016. nastavila balansiranje između Istoka i Zapada, smatraju stručnjaci

Ostavite komentar


  1. Verujem da ce Srbija u sledecoj godini ispuniti svoje ciljeve,i imati napredka vise nego u ovoj godini!

  2. Zbog cega zabrinutost? Da li je Srbija ikada prva napadala i imala pretenzije prema drugim drzavama?

  3. Ništa manju sardnju sa Rusijom nemaju ni članice EU, ali se o tome ne govori mnogo javno. Nemačka nije zatvorila svoje firme u Rusiji, rade kao i ranije. Jedino se svi zabrinu kad mi napravimo neki posao. A mi sve što radimo, radimo javno.

  4. Zasto niko nije komentarisao naoruzavanje Hrvatske?! Logicno je da se i mi uradimo nesto po tom pitanju, da ne cekamo da nam se ponovi 1999. god . da bi reagovali!

  5. Ako EUželi napredak dijaloga sa Prištinom, zašto dopušta da Priština zavlači dogovor i stalno izmišlja nekakva odugovlačenja? Zar nije ZSO trebala već biti implementirana?

  6. Zašto za EU problem predstavlja "balansiranje" Srbije? Ne odgovara im vojna neutralnost Srbije, naoružavanje Hrvatske ofanzivnim oružjem je u redu? I priznaju Kosovo kao nezavisnu državu, a od Srbije traže teritorijalnu celovitost u poglavlju?

  7. Naše uzajamno prijateljstvo donosi i saradnju na svim poljima ,pa i na vojnom,a vojna industrija i sredstva su nam ruska ,tako da je saradnja logična,jer je najjeftinija !!!

  8. EU treba da pazi Srbija ima svoj cilj i to je EU, ali isto tako njen glavni cilj je da i ekonomski ojača i podigne standard življenja u celoj Srbiji

  9. И ми смо забринути што неке чланице Европске уније интензивно војно сарађују са Северноатлантским пактом, а неке су чак и његове чланице.

  10. Srbija ima svoj put ka EU i gradani su za to glasali, istina ej da narod neće kontru ni Rusiji ali ako nas EU hoće neka to reši odmah.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.