Bokan optužio Mariniku Tepić da je „rumunski nepijatelj“, ona najavila tužbu, opozicija optužuje vlast

Ostavite komentar


  1. Nisam zaboravio devedesete kada je u uniformi i smešnim čizmama
    hodao sa Arkanom po Beogradu.On,jedan od izvršilaca zla,da etiketi
    ra borce protiv fašizma ?Da smo imali pravu državu,proveo bi dosta
    godina iza brave .Današnji napad n Mariniku Tepić,izraz je fašizma i
    u svakoj pravnoj državi,Javni tužilac bi podnio tužbu.Srbija je bastion
    mraka i torture.Ovde je država ,umrla.

  2. Načet je. Gube glavu i razum. Narode, čuvaj se. Izazvaće zlo. Sad je sudstvo na ispitu.

  3. Bokan je izmedju svega ostalog, reditelj koji je rezirao – nista, najveci zivotni uspeh do AV mu je bio veza sa Isidorom Bjelucom. Inace, pogledajte prvi broj casopisa Nove Ideje gde je bio urednik a gde se velicaju nacisticke rasne teorije – toliko

  4. Ne razumem ove napade od vlasti da je rumunka. Pa šta ako je? Pa šta? Očigledno su SNS-ovci obični rasisti.

  5. Vreme je da se raskrinka taj Bokan. On je jedan od najvećih naših štetočina još iz 90-ih, on je izdajnik svega čestitog što u Srbiji postoji.

  6. Nema gorih neprijatelja Srbije i srpskog naroda od takvih kao što si ti i Aleksandar Vučić.

  7. G.Bokan sa uživanjem sam pratio vasa gostovanja na televizijama (režimskim) iako ih ne gledam ali sada ste sve uprskali…

  8. Nemoj da ga tužiš Marinika. Pusti ih neka se ogole do kraja. Vidiš da od mržnje ne vide sopstveni sunovrat i katastrofu. I kada dodjete na vlast prema radikalima ne smete pokazati slabost. Nemilosrdna lustracija i hapšenja! Setite se DOS-a i Djindjića i Tadićeve slabe vladavine. Ovi ekstremi ne prezaju ni od čega. A ti hrabra i divna ženo da se kandiduješ za predsednicu, moja porodica i ja čekamo da ti damo glas.

  9. Marinka i ja sam Hrvat i borim se protiv ovog režima zajedno sa Srbima ,Mađarima,Rumunima i ne zanima me ko je ko il si čovek ili nisi u takvoj Srbiji želim da živim gde je zakon isti za sve.

  10. Bokane. U sta si se to pretvorio…uzas…i jos na pinku….uzasno da biti uzasnije ne moze.nije to u nasem pravoslavnom duhu.a cekic ko u endehaziji ne pominjes

  11. Sta vam bi gospodine Bokan, nije valjda da ste pali na sendivc i sok? Ako niste znali u Republici Srbiji mozete da budete bilo koje nacionalnosti i da budete ako vas narod izabere i Predsednik Republike Srbije, Ziveli

  12. Bokan se malo pritajio nakon 2000-te. Znači došlo je stani-pani kad i njega moraju da aktiviraju. Toliko je bedan da ne zaslužuje komentar.

  13. Sve i da ovde zažmurimo na nacionalizam i otvorenu mizoginiju, Rumuni su prijateljski narod, ovo je direktno blaćenje i našeg i rumunskog naroda u kompletu!

  14. Sramno je nečiju nacinalnu pripadnost zloupotrebljavati. Odakle onda, po Bokanu, pravo Srbima da se bune tamo gde su oni nacionalna manjina. Meni ne smeta ko je ko po tom osnovu. Mene su moji roditelji vaspitavali da procenjujem i cenim čoveka po njegovim osobinama, a ne po tome da li je Srbin, Rumun, Bugarin …Kada su počele sve ove gluposti devedestih, moj deda koji je inače poreklom iz Hercegovine lepo je rekao,da samo onaj koji ceni tuđe vrednosti može da ceni i poštuje svoje. Tako Bokane ( ne mogu da vas nazovem gospodinom) SRAM VAS BILO!!!!

  15. Posle ovih izjava Bokana osetih uzasnu jezu i jedva se suzdrzah od placa… kakvi su to ljudi, oni svojim zlom prljaju ovu zemlju… srpska kraljica Marija je bila Rumunka, poznata po svojim dobrocinstvima, cuveni pesnik Vasko Popa je bio Rumun.
    Kako se u ovoj maloj zemlji skoncentrisalo toliko zlo, zasto je zlo zavladalo Srbijom?

  16. Da ovi odu,a da se oni ne vrate! Koju „pobednički listu“? O čemu vi pričate?! Dok je tih i takvih ovaj zlotvor će vladati još trideset godina!

  17. Prvi put cujem da su nam rumuni neprijatelj i pretnja. Ne treba da reaguje tuzilac vec dezurni u Lazi Lazarevicu i uklone to sa ulice.

  18. Svakog treba podržati ko je borac protiv korupcije i pljačke narodnih para. Bokan je AV truba i dobro je plaćen da štiti režim! On ne spominje da sve poslovne finansije su trostruke u porođenju sa sličnim poslovima u zap. evrop. zemljama što je APSURD!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.