Bolton: Propuštena prilika za rešavanje pitanja Kosova

Ostavite komentar


  1. Ma kakva razmena teritorija ? Kosovo i Metohija je deo Srbije. Moze samo neki dogovori da bi narodu tamo i ovde bilo bolje. Ko je taj ko ce da daje Srpske teritorije nekom ? Gde ce da se dene posle toga ?

    1. Cudo da ovaj zapad nije ni posle 20 godina shvatio da se srpska teritorija koja je od njih okupirana ne moze otudjiti. Vama zapadnjacima zbilja je potrebna medecinska pomoc. Kosovo je autonomija u sastavu Srbije i tako mora ostati i zato cemo se boriti. Drugo resenje zaboravite.

      1. Strah od promena granica? Pa to ste već probali sa KiM i koliko god likovali zbog pogrešnog ubeđenja da je to neka nova država, sve više shvatate da ste se zaleteli. Jedino što naši pregovarači (čitaj prodavci) i u toj za nas idealnoj situaciji – isključe Rusiju iz dijaloga. Ne možete pregovarati sa silama koje priznaju nezavisnost naše pokrajine, treba vam i sila koja to nije učinila.

    2. A o cemu se onda pregovara ako je kosovo sastavni deo srbije ? Kosovo je dobilo svoju drzavu , moze samo da se pregovara o odnosima izmedju drzava kosova i srbije, sve ostalo je prodavanje magle zatupljenom narodu.

  2. Sta napravise , a zbog cega je sve ovo meni na kraju nije jasno . Greota svih zrtava a pogotovu onih koji su otimani i na silu im na zivo vadjeni organi, greota decice , greota voza sa putnicima , a sve zarad necije slobode na koju se danas pozivaju na pregovorima. a ima i drugih sa slicnim ambicijama samo ekonomskim i stratesko ratnim koji su zapoceli sve ovo koji bi da privedu kraju svoje ambicije

  3. SVE NESTO IZMISLJAJU TI BIVSI ,OVOG PUTA SAVETNIK. KAKVA RAZMENA TERITORIJA DAS STPSKU TERITORIJU ZA SRPSKU TERITORIJU. SKLEROTICNI SZARCI SAMO LUPAJU GLUPOSTI. DOKLE VISE DA IZMISLJAJU GLUPOSTI DA BI SE DODVORILI NEKOME.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.